Povezane vesti
GO SNS: Ozbiljno razmišljamo o tome da formiramo komisiju za izbor najmaštovitije laži novosadske opozicije
Moj Novi Sad 02.02.2022
Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) stiglo je saopštenje u kom se navodi da izjava članice novosadskog odbora Stranke slobode i pravde Marice Puškaš da je "betonizacija Šodroša, močvarnog staništa pod trećim stepenom zaštite, gotovo… »
SSP: Betonizacija močvarnog staništa Šordoš je gotovo sasvim izvesna
Beta 02.02.2022
Članica Resornog odbora za ekologiju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Novi Sad Marica Puškaš izjavila je danas da je "betonizacija" Šordoša, močvarnog staništa pod trećim stepenom zaštite, gotovo sasvim izvesna jer je predvidjena i… »
SSP: Betonizacija močvarnog staništa Šordoš je gotovo sasvim izvesna
Radio sto plus 02.02.2022
Puškaš je u pisanoj izjavi navela da i pored više protesta, gradjanskih inicijativa i peticija, gradske vlasti ne odustaju od izmena GUP-a, niti im pada na pamet da na javnim raspravama makar saslušaju gradjane. „Gradska administracija, predvodjena… »
SSP čestitao gradonačelniku Novog Sada "Dan betoniranih staništa"
Moj Novi Sad 02.02.2022
Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) podseća da se Novosađani duže od godinu dana bore protiv odluke gradske vlasti da Šodroš – jedan od retkih preostalih kutaka prirode – pretvore u građevinski prostor. – Betonizacija ovog močvarnog… »
Vesti dana »
"Određivanjem pritvora potpisana mu smrtna presuda": Brat Gorana Vesića se ponovo oglasio: Znam ga, neće prekinuti štrajk glađu
Blic pre 1 satjoš 59 povezanih
Ubijena beba trebalo da ide na DNK test: Poznanici majke osumnjičene za ubistvo deteta otkrili nove detalje: "Ima još jedno dete i za njega su radili utvrđivanje očinstva"
Blic pre 26 minutajoš 26 povezanih
Uhapšeno osam pripadnika grupe "Balkanski kartel", sumnja da stoje iza šverca više tona kokaina
RTV pre 44 minutajoš 24 povezane