Повезане вести

Звездан Терзић задовољан радом клуба: Милан купује на Маракани, а ми од Бајерна

Звездан Терзић задовољан радом клуба: Милан купује на Маракани, а ми од Бајерна

Вечерње новости 02.02.2022
ФОТО: М. Вукадиновић - Милан поново купује на Маракани (Марко Лазетић, прим. аут), а ми купујемо од Бајерна (Немања Мотика), европски клупски великани поново уважавају Црвену звезду, наши играчи одлазе у италијанску Серију А и… »
Звездан Терзић: "Звезда је све већа, продајемо Милану, а купујемо у Бајерну!"

Звездан Терзић: "Звезда је све већа, продајемо Милану, а купујемо у Бајерну!"

Спортске.нет 02.02.2022
Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић поносан је на раст клуба на свим нивоима. Црвена звезда је била веома активна на старту зимског прелазног рока када су доведени Охи Омоијуанфо и Кристијано Пићини, а потом и на… »
Терзић: Милан купује од Звезде, ми од Бајерна, великани нас опет уважавају

Терзић: Милан купује од Звезде, ми од Бајерна, великани нас опет уважавају

Нова 02.02.2022
Звездан Терзић прокоментарисао је последња трансфер дешавања у Црвеној звезди. „Црвена звезда из дана у дан доказује да расте као клуб, не само историјским пласманом у осмину финала УЕФА лиге или 35. местом на европској ранг… »
Терзић: Звезда опет са великима, послујемо са Миланом и Бајерном

Терзић: Звезда опет са великима, послујемо са Миланом и Бајерном

Спортски журнал 02.02.2022
Наставићемо да инвестирамо у наш тим, желимо да будемо све јачи и на зеленом терену и на европском тржишту. - Црвена звезда из дана у дан доказује да расте као клуб, не само историјским пласманом у осмину финала УЕФА лиге или 35… »
Ренесанса: Црвено-белих Како је Звезда порасла и ради са Миланом и Бајерном, а купује и продаје у Примеру

Ренесанса: Црвено-белих Како је Звезда порасла и ради са Миланом и Бајерном, а купује и продаје у Примеру

Спортал блиц 02.02.2022
Успех Црвене звезде у претходном периоду се можда најбоље огледа у ономе што је заправо огледало величине клуба - а то је Европа. Она је увек била параметар, она никада није била упитна да ли је релевантна или не. Она је право… »

Вести дана »