Povezane vesti

Zvezda predstavila pojačanje iz Bajerna, on je nova crveno-bela ''sedamnaestica''!

Zvezda predstavila pojačanje iz Bajerna, on je nova crveno-bela ''sedamnaestica''!

Sportske.net 02.02.2022
Bilo je izvesno još pre nekoliko dana, čekalo se samo ozvaničenje i potpis ugovora, što se danas konačno i dogodilo. Novi fudbaler Crvene zvezde je 18-godišnji lrvokrilni fudbaler Nemanja Motika koji je na ''Marakanu'' stigao iz minhenskog Bajerna… »
Zvanično: Nemanja Motika potpisao za Zvezdu

Zvanično: Nemanja Motika potpisao za Zvezdu

Nova 02.02.2022
Crvena zvezda i zvanično je dovela Nemanju Motiku iz Bajern Minhena. Omladinski reprezentativac Srbije potpisao je ugovor na četiri godine i zadužio je dres sa brojem 17. Motika je imao sjajan omladinski staž u dresu Bajerna, ali nije bio u planovima… »
Crveno-beli dobili pojačanje iz Bajerna: Motika prešao u Zvezdu (VIDEO)

Crveno-beli dobili pojačanje iz Bajerna: Motika prešao u Zvezdu (VIDEO)

Vesti online 02.02.2022
Talentovani srpski omladinski reprezentativac Nemanja Motika novi je fudbaler Crvene zvezde, saopštili su crveno-beli. Momak rođen 2003. godine stigao je iz minhenskog Bajerna i potpisao ugovor na četiri godine. On je zadužio dres sa brojem 17. Motika je… »
Motika: Čast mi je što sam postao fudbaler Crvene zvezde

Motika: Čast mi je što sam postao fudbaler Crvene zvezde

N1 Info 02.02.2022
Nemanja Motika i zvanično je fudbaler Crvene zvezde! Momak rođen 2003. godine je među crveno-bele stigao iz minhenskog Bajerna i potpisao ugovor na četiri godine. On je zadužio dres sa brojem 17 i naglasio da mu je velika čast i zadovoljstvo što će… »
Motika uzeo broj 17 zbog Marina, pričao i sa Stankovićem

Motika uzeo broj 17 zbog Marina, pričao i sa Stankovićem

Nova 02.02.2022
Fudbalski klub Crvena zvezda ozvaničila je saradnju sa Nemanjom Motikom, koji je prilikom potpisivanja ugovora otkrio zanimljive detalje. Nemanja je rođen 2003. a njegov mlađi brat Nikola je već bio u Zvezdi. „Veoma sam srećan što sam ovde. Velika mi je… »
Ekspolodirala transfer bomba na Marakani: Crvena zvezda predstavila pojačanje iz Bajerna! (foto)(video)

Ekspolodirala transfer bomba na Marakani: Crvena zvezda predstavila pojačanje iz Bajerna! (foto)(video)

Hot sport 02.02.2022
Crvena zvezda nastavlja vredno da radi u zimskom prelaznom roku, a novo pojačanje u redovima ovogkluba je talentovani ofanzivac Nemanja Motika. Momak rođen 2003. godine je među crveno-bele stigao iz minhenskog Bajerna i potpisao ugovor na četiri godine… »
Zvezda potvrdila, stiglo jedno od najskupljih pojačanja! Igrao je za Bajern, a izabrao je broj nekadašnjeg kapitena!

Zvezda potvrdila, stiglo jedno od najskupljih pojačanja! Igrao je za Bajern, a izabrao je broj nekadašnjeg kapitena!

Mondo 02.02.2022
Nemanja Motika je potpisao za Zvezdu. Otkrio je i sa kim je razgovara pre dolaska. Nemanja Motika je potpisao za Zvezdu. Otkrio je i sa kim je razgovara pre dolaska. Dileme više nema. Novo pojačanje Crvene zvezde je Nemanja Motika. Informaciju je… »
Zvezda moćno najavila novo pojačanje: Veliki talenat stigao među crveno-bele (video)

Zvezda moćno najavila novo pojačanje: Veliki talenat stigao među crveno-bele (video)

Večernje novosti 02.02.2022
FOTO: Đ. Samoilović Crvena zvezda dovela je iz Bajerna mladog fudbalera Nemanju Motiku koji je potpisao ugovor na 4,5 godine sa šampionom Srbije. Da je sve gotovo kada je ovaj transfer u pitanju otkrili su crveno-beli objavom na Tviteru u kojoj se vidi… »
Obrt! Nemanja Motika najskuplji fudbaler u istoriji Zvezde? Nemci objavili novu informaciju, a tu je i posebna klauzula

Obrt! Nemanja Motika najskuplji fudbaler u istoriji Zvezde? Nemci objavili novu informaciju, a tu je i posebna klauzula

Mondo 02.02.2022
Različite informacije pojavljuju se kada je u pitanju transfer Nemanje Motike iz Bajerna u Zvezdu. Različite informacije pojavljuju se kada je u pitanju transfer Nemanje Motike iz Bajerna u Zvezdu. Talentovani srpski fudbaler Nemanja Motika (18) odlučio… »

Vesti dana »

Eljezi: Brojanje glasova za odbornike počinje danas

Eljezi: Brojanje glasova za odbornike počinje danas

Telegraf pre 2 minutajoš 28 povezanih
Tramp najavljuje slanje raketa 'tomahavk' Ukrajini

Tramp najavljuje slanje raketa 'tomahavk' Ukrajini

BBC News pre 38 minutajoš 25 povezanih
Preminuo dizajner obuće Čezare Paćoti

Preminuo dizajner obuće Čezare Paćoti

Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih
U Srbiji danas pre podne sunčano, popodne naoblačenje

U Srbiji danas pre podne sunčano, popodne naoblačenje