Povezane vesti
Federer spominjao Đokovića, pa otkrio detalje razgovora sa Nadalom VIDEO
Nova 02.02.2022
Rodžer Federer, najveći rival Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u trci za najviše osvojenih grend slem turnira, gostovao je u jednoj emisiji u okviru promotivne kampanje sponzora, tokom koje je govorio i o srpskom teniseru. Federer je tokom video… »
Federer: ''Ja sam mislio da sam najbolji...''
Sportske.net 02.02.2022
Poput Rafaela Nadala, i Rodžer Federer je prošle godine imao velikih problema sa povredom, još uvek se oporavlja i nada se da bi mogao da nastupi na svom omiljenom turniru, Vimbldonu. Dugo se nije oglašavao u javnosti, ali je nekoliko dana posle… »
Federer konačno prekinuo ćutanje: Švajcarac govorio o Novaku i Nadalu, pa otkrio kada se vraća…
Hot sport 02.02.2022
Švajcarac je posle nekoliko meseci ilegale, konačno izašao u javnost. Rodžer Federer pokušava da izađe na kraj sa povredama i vrati se na teren, a u intervjuu koji je dao u okviru marketinške akcije Švajcarske banke, govorio je izmežu ostalog i o… »
Federer se konačno oglasio! Pomenuo Novaka i otkrio šta mu je Rafa rekao u poverenju: Imam previše dece da bih gledao svaki…
Sportal blic 02.02.2022
se priprema za povratak na teren, a konačno se i oglasio nakon dugog perioda kada ga nije bilo u javnosti. Povod je bila sponzorska obaveza i intervju u okviru promotivne kampanje jednog od partnera, a Švajcarac se dotakao mnogih teniskih aktuelnosti… »
Vesti dana »
Oglasio se otac Marije koja je telom zaštitila dete od ubice sa Cetinja: "Ranjena je, ali..."
Telegraf pre 2 satajoš 35 povezanih
Prosvetari odgovaraju Vučeviću: Da li hoćete da se naljutimo i da polugodište ne počne na vreme?
Radio 021 pre 3 satajoš 28 povezanih
Koji su zakoni i propisi prekršeni objavljivanjem pasoša mladića u medijima
Vreme pre 4 satijoš 20 povezanih
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 6 satijoš 31 povezana