Повезане вести

Федерер спомињао Ђоковића, па открио детаље разговора са Надалом ВИДЕО

Федерер спомињао Ђоковића, па открио детаље разговора са Надалом ВИДЕО

Нова 02.02.2022
Роџер Федерер, највећи ривал Новака Ђоковића и Рафаела Надала у трци за највише освојених гренд слем турнира, гостовао је у једној емисији у оквиру промотивне кампање спонзора, током које је говорио и о српском тенисеру… »
Федерер: ''Ја сам мислио да сам најбољи...''

Федерер: ''Ја сам мислио да сам најбољи...''

Спортске.нет 02.02.2022
Попут Рафаела Надала, и Роџер Федерер је прошле године имао великих проблема са повредом, још увек се опоравља и нада се да би могао да наступи на свом омиљеном турниру, Вимблдону. Дуго се није оглашавао у јавности, али је… »
Федерер коначно прекинуо ћутање: Швајцарац говорио о Новаку и Надалу, па открио када се враћа…

Федерер коначно прекинуо ћутање: Швајцарац говорио о Новаку и Надалу, па открио када се враћа…

Хот спорт 02.02.2022
Швајцарац је после неколико месеци илегале, коначно изашао у јавност. Роџер Федерер покушава да изађе на крај са повредама и врати се на терен, а у интервјуу који је дао у оквиру маркетиншке акције Швајцарске банке, говорио је… »
Федерер се коначно огласио! Поменуо Новака и открио шта му је Рафа рекао у поверењу: Имам превише деце да бих гледао сваки…

Федерер се коначно огласио! Поменуо Новака и открио шта му је Рафа рекао у поверењу: Имам превише деце да бих гледао сваки…

Спортал блиц 02.02.2022
се припрема за повратак на терен, а коначно се и огласио након дугог периода када га није било у јавности. Повод је била спонзорска обавеза и интервју у оквиру промотивне кампање једног од партнера, а Швајцарац се дотакао многих… »

Вести дана »