Povezane vesti
Federer spominjao Đokovića, pa otkrio detalje razgovora sa Nadalom VIDEO
Nova 02.02.2022
Rodžer Federer, najveći rival Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u trci za najviše osvojenih grend slem turnira, gostovao je u jednoj emisiji u okviru promotivne kampanje sponzora, tokom koje je govorio i o srpskom teniseru. Federer je tokom video poziva… »
Federer: ''Ja sam mislio da sam najbolji...''
Sportske.net 02.02.2022
Poput Rafaela Nadala, i Rodžer Federer je prošle godine imao velikih problema sa povredom, još uvek se oporavlja i nada se da bi mogao da nastupi na svom omiljenom turniru, Vimbldonu. Dugo se nije oglašavao u javnosti, ali je nekoliko dana posle… »
Federer konačno prekinuo ćutanje: Švajcarac govorio o Novaku i Nadalu, pa otkrio kada se vraća…
Hot sport 02.02.2022
Švajcarac je posle nekoliko meseci ilegale, konačno izašao u javnost. Rodžer Federer pokušava da izađe na kraj sa povredama i vrati se na teren, a u intervjuu koji je dao u okviru marketinške akcije Švajcarske banke, govorio je izmežu ostalog i o… »
Federer se konačno oglasio! Pomenuo Novaka i otkrio šta mu je Rafa rekao u poverenju: Imam previše dece da bih gledao svaki…
Sportal blic 02.02.2022
se priprema za povratak na teren, a konačno se i oglasio nakon dugog perioda kada ga nije bilo u javnosti. Povod je bila sponzorska obaveza i intervju u okviru promotivne kampanje jednog od partnera, a Švajcarac se dotakao mnogih teniskih aktuelnosti… »
Vesti dana »
Ukinuta vanredna situacija u Prijepolju: Nivo reke Lim pao ispod 200 centimetara, nema više opasnoti od poplava
RINA pre 1 satjoš 47 povezanih
Ove običaje morate da ispoštujete do ponoći: Večeras dočekujemo Srpsku novu godinu, a evo šta treba da uradite da bi vas sreća pratila
Kurir pre 2 satajoš 43 povezane
Bojana Selaković: Aktuelnim vlastima u Beogradu nikada nije bio cilj članstvo Srbije u EU
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Đilas (SSP): NIS-ove rezerve na izmaku, narednih dana snabdevaće samo prioritetne potrošače
Serbian News Media pre 36 minutajoš 33 povezane
Preuzmite institucije, ubice će platiti veliku cenu! Tramp poslao nikad oštriju poruku demonstrantima u Iranu
Večernje novosti pre 31 minutajoš 26 povezanih