Повезане вести

Без скупштинске расправе о Абазовићу; Кривокапић: Свјестан сам да ће ме смијенити

Без скупштинске расправе о Абазовићу; Кривокапић: Свјестан сам да ће ме смијенити

Глас Америке 03.02.2022
Подгорица — Сједница црногорског парламента на којој су посланици требали да гласају о смјени вицепремијера Дритана Абазовића и избору министра финансија Милојка Спајића на ту функцију, у четвртак није одржана, јер дневни ред… »
"Знам да ћу сутра престати да будем премијер": Кривокапић након седнице: Ја сам свој аманет испунио, смена Владе је одавно…

"Знам да ћу сутра престати да будем премијер": Кривокапић након седнице: Ја сам свој аманет испунио, смена Владе је одавно…

Блиц 03.02.2022
Иницијатива за смену Владе је одавно испланирана и сад се само улази у завршницу тог плана, казао је премијер Здравко Кривокапић У обраћању након седнице црногорског парламента, на којој није усвојен његов предлог да се гласа о… »
Абазовић остаје вицепремијер: Нема смене потпредседника Владе Црне Горе

Абазовић остаје вицепремијер: Нема смене потпредседника Владе Црне Горе

Блиц 03.02.2022
Ванредна седница Скупштине Црне Горе, на чијем је дневном реду било разрешење потпредседника Владе Дритана Абазовића, закључена је након што дневни ред није усвојен. У преводу, Абазовић остаје потпредседник црногорске Владе. За… »
Парламент Црне Горе о разрешењу Абазовића: Није усвојен дневни ред, Дритан остаје потпредседник Владе

Парламент Црне Горе о разрешењу Абазовића: Није усвојен дневни ред, Дритан остаје потпредседник Владе

Мондо 03.02.2022
Скупштина Црне Горе данас је требало да расправља о предлогу премијера Здравка Кривокапића за разрешење потпредседника Владе Дритана Абазовића. Скупштина Црне Горе данас је требало да расправља о предлогу премијера Здравка… »
Пропао план да се смени Дритан Абазовић

Пропао план да се смени Дритан Абазовић

Нова 03.02.2022
Скупштина Црне Горе није усвојила дневни ред на којем је било и гласање о смени потпредседника Владе Дритана Абазовића. Председник парламента Алекса Бечић отворио је гласање о дневном реду. Укупно је гласало 77 посланика, од… »
Абазовић није смењен, Скупштина Црне Горе није усвојила дневни ред

Абазовић није смењен, Скупштина Црне Горе није усвојила дневни ред

Данас 03.02.2022
Посланици црногорског парламента данас нису усвојили дневни ред седнице на којој је требало да се одлучује о иницијативи за смену потпредседника Владе Црне Горе Дритана Абазовића, те је седница закључена, јавио је репортер Н1… »
Пропала Кривокапићева инцијатива за смјену Абазовића

Пропала Кривокапићева инцијатива за смјену Абазовића

Ал Јазеера 03.02.2022
Заступници црногорског парламента на ванредном засједању, требали су се изјаснити о иницијативи премијера Здравка Кривокапића за смјену потпредсједника Владе Дритана Абазовића. Али, сједница је отказана јер није било већине за… »
У Скупштини Црне Горе без расправе и гласања о смени Абазовића

У Скупштини Црне Горе без расправе и гласања о смени Абазовића

Дневник 03.02.2022
ПОДГОРИЦА: Прва ванредна седница Скупштине Црне Горе није данас усвојила предложени дневни ред о смени потпредседника владе Дритана Абзовића и избору министра финансија Милојка Спајића на ту функцију. Седница, која је почела са… »
Како је ДПС спасао Дритана Абазовића

Како је ДПС спасао Дритана Абазовића

Нова 03.02.2022
Седница црногорског парламента на којој је било планирано гласање о смени вицепремијера Дритана Абазовића експресно је окончана јер дневни ред који је предочио председник тог тела Алекса Бечић није усвојен, махом због гласова… »
Абазовић након седнице: Биће још мање гласова за подршку Влади

Абазовић након седнице: Биће још мање гласова за подршку Влади

Нова 03.02.2022
Потпредседник црногорске Владе Дритан Абазовић казао је након седнице Скупштине да ће сутра бити још мање гласова посланика за подршку Влади. То ће бити одговор на, како је казао, одговор на причу око воље народа. „Треба сви да… »
„Дритан је одлучан човек, пад Кривокапићеве Владе известан“

„Дритан је одлучан човек, пад Кривокапићеве Владе известан“

Нова 03.02.2022
Судећи по реакцијама Здравка Кривокапића и односу Демократске партије социјалиста (ДПС), чини се да је формирање мањинске Владе у Црној Гори извесан сценарио. Ако се узме у обзир да је Дритан Абазовић одлучан човек, ситуација… »
Абазовић: Очекујем смену Владе, данас нека сви гласају како мисле да треба

Абазовић: Очекујем смену Владе, данас нека сви гласају како мисле да треба

Нова 03.02.2022
Потпредседник Владе Дритан Абазовић казао је да је "релаксиран" поводом данашње ванредне седнице Скупштине, на чијем дневном реду је иницијатива о његовом разрешењу. „Од седнице ништа не очекујем, нека сви гласају како мисле… »
Данас расправа о скраћењу мандата Скупштини: Кривокапић заказао седницу у 13 часова

Данас расправа о скраћењу мандата Скупштини: Кривокапић заказао седницу у 13 часова

Вечерње новости 03.02.2022
Фото: Архива Предлог одлуке о скраћењу мандата парламенту је доставио премијер Здравко Кривокапић. Према Уставу Црне Горе, Скупштини мандат може престати пре времена – скраћењем или њеним распуштањем. Предлог за скраћење… »
На дневном реду смена Абазовића: Бечић: Ако буде кворума расправа ће трајати три сата

На дневном реду смена Абазовића: Бечић: Ако буде кворума расправа ће трајати три сата

Блиц 03.02.2022
Данашња прва ванредна седница Скупштине Црне Горе о опозиву потпредседника владе Дритана Абазовића на предлог премијера Здравка Кривокапића и избор његовог заменика, уколико буде кворума, трајаће три сата, саопштио је… »
Дан д у Црној Гори: Скупштина одлучује о смени Абазовића, ако га не смени, Абазовић сутра смењује Владу! Да ли ће бити избора…

Дан д у Црној Гори: Скупштина одлучује о смени Абазовића, ако га не смени, Абазовић сутра смењује Владу! Да ли ће бити избора…

Блиц 03.02.2022
Шта ће бити са владом Црне Горе и како ће се разрешити политичка криза у Црној Гори могло би да буде познато већ данас пошто би Скупштина требало да гласа о смени потпреседника Владе Дритана Абазовића на захтев премијера Здравка… »
Скупштина Црне Горе о смени Абазовића

Скупштина Црне Горе о смени Абазовића

Дневник 03.02.2022
ПОДГОРИЦА: Скупштина Црне Горе одлучује о предлогу премијера Здравка Кривокапића о смени потпредседника владе Дритана Абазовића, након што је његов ГП УРА покренуо иницијативу за формирање мањинске владе. Још се, међутим, не… »
Скупштина Црне Горе данас о смени Дритана Абазовића, ако буде кворума

Скупштина Црне Горе данас о смени Дритана Абазовића, ако буде кворума

Данас 03.02.2022
Скупштина Црнр Горе расправљаће данас о иницијативи премијера Здравка Кривокапића за смену лидера ГП УРА Дритана Абазовића са места потпредседника Владе ЦГ, као и предлогу за именовање министра Милојка Спајића на место… »
Данас је дан Д за Дритана Абазовића

Данас је дан Д за Дритана Абазовића

Нова 03.02.2022
Црногорски парламент ће данас одлучивати о предлогу за смену потпредседника Владе и лидера Грађанског покрета УРА Дритана Абазовића. Седница на којој ће бити одређена судбина вицепремијера почиње у 11, а до 16 би регионална… »
Заказане ванредне седнице црногорског парламента: О разрешењу Абазовића у четвртак, неповерењу Влади у петак, а о смени…

Заказане ванредне седнице црногорског парламента: О разрешењу Абазовића у четвртак, неповерењу Влади у петак, а о смени…

Блиц 02.02.2022
Колегијум председника Скупштине договорио је начин рада предстојећих ванредних седница Скупштине на којима ће се одлучивати о разрешењу потпредседника Владе Дритана Абазовића (четвртак), скраћењу мандата Скупштини и неповерењу… »
Скупштина ЦГ на четири ванредне седнице о сменама, неповерењу Влади и скраћењу мандата парламенту

Скупштина ЦГ на четири ванредне седнице о сменама, неповерењу Влади и скраћењу мандата парламенту

Данас 02.02.2022
Колегијум председника Скупштине Црне Горе договорио је начин рада предстојећих ванредних седница на којима ће се одлучивати о разрешењу потпредседника Владе Дритана Абазовића (четвртак), скраћењу мандата Скупштини и неповјерену… »

Вести дана »