Повезане вести

Деца су прво говорила оче наш! Кажњавао сам их, али дечаке Више! Шокантне речи Мике Алексића: Код мене се ни мува није чула…

Деца су прво говорила оче наш! Кажњавао сам их, али дечаке Више! Шокантне речи Мике Алексића: Код мене се ни мува није чула…

Курир 03.02.2022
Редитељ и власник школе глуме "Ствар срца" Мирослав Мика Алексић, који је јуче пред Вишим судом у Београду први пут јавно износио одбрану, између осталог описао је како изгледа његов час са ученицима. Подсетимо, Више јавно… »
Микини гнусни напади не престају, после Милене ударио на Иву: Због његове изјаве за младу глумицу јавност побеснела

Микини гнусни напади не престају, после Милене ударио на Иву: Због његове изјаве за младу глумицу јавност побеснела

Мондо 03.02.2022
Мика Алексић говорио за Иву Илинчић да се "пренемагала" и није одрађивала задатке. Мика Алексић говорио за Иву Илинчић да се "пренемагала" и није одрађивала задатке. Мика Алексић, оптужен за сексуална злостављања седам… »
Како се бранио Мика Алексић: Девојке су имале лоше породичне односе, нарочито са очевима

Како се бранио Мика Алексић: Девојке су имале лоше породичне односе, нарочито са очевима

Политика 03.02.2022
За неке од глумица које су ме оптужиле испоставиће се да су боље глумице у животу него у професији, изјавио је окривљени. Мирослав Мика Алексић негирао је јуче у Палати правде кривицу за силовање и полно узнемиравање девојака… »
"Годину дана је имао да смишља, припремио је одбрану као режисер и драматург": Адвокат Југослав Тинтор о бесрамном сведочењу…

"Годину дана је имао да смишља, припремио је одбрану као режисер и драматург": Адвокат Југослав Тинтор о бесрамном сведочењу…

Блиц 03.02.2022
Адвокат Југослав Тинтор, који заступа неколико оштећених девојака у случају против Мирослава Мике Алексића, јутрос је на К1 рекао да је Алексић јуче износио одбрану пуна три и по сата и да је припремио "као режисер и драматург"… »
Мика је држао предавање, помињао новац и проституцију! Адвокат девојака које су оптужиле Алексића уживо открио детаље

Мика је држао предавање, помињао новац и проституцију! Адвокат девојака које су оптужиле Алексића уживо открио детаље

Мондо 03.02.2022
Мика Алексић је три и по сата износио одбрану, а адвокат оштећених девојака Југослав Тинтор изнео је детаље из суднице. Мика Алексић је три и по сата износио одбрану, а адвокат оштећених девојака Југослав Тинтор изнео је детаље… »
Вређао жртве! Мика Алексић: Милена и Ива боље глуме у животу, него на филму! Тврдње су им болесне!

Вређао жртве! Мика Алексић: Милена и Ива боље глуме у животу, него на филму! Тврдње су им болесне!

Курир 03.02.2022
Власник школе глуме, коме се суди због оптужби да је силовао и сексуално злостављао седам својих ученица, четири сата износио одбрану у Вишем суду у Београду, а ни једном није показао да се каје. Мирослав Мика Алексић, редитељ… »

Вести дана »