Повезане вести

Удовица сам 21 годину, имам право и ја да се заљубим! Овако је Цеца говорила о вези са Богданом, а за брак није хтела ни да…

Удовица сам 21 годину, имам право и ја да се заљубим! Овако је Цеца говорила о вези са Богданом, а за брак није хтела ни да…

Курир 03.02.2022
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић и угоститељ Богдан Срејовић 18. децембра прославили су годину дана везе, али је уследио раскид. Наиме, њих двоје су одлучили да ставе тачку на романсу, будући да су се емоције угасиле. -… »
Цеца признала: „Богдан није могао да ме мења!“

Цеца признала: „Богдан није могао да ме мења!“

Свет & Скандал 03.02.2022
Вест да су Цеца Ражнатовић и Богдан Срејовић ставили тачку на везу дугу више од годину дана узбуркала је јавност, а обоје су поручили да ће заувек остати пријатељи. Цеца је пре свега неколико недеља отворено коментарисала… »
Тешко да мене може неко САД да мења: Овако је Цеца говорила мало пре раскида са Богданом - "Не морам ја ништа да јурим"

Тешко да мене може неко САД да мења: Овако је Цеца говорила мало пре раскида са Богданом - "Не морам ја ништа да јурим"

Мондо 03.02.2022
Певачица Цеца Ражнатовић мало пре раскида говорила је о свом тадашњем партнеру, а нико није могао наслутити да се крај приближава. Певачица Цеца Ражнатовић мало пре раскида говорила је о свом тадашњем партнеру, а нико није… »
Богданова бивша девојка једва извукла живу главу од манијака који је полио киселином! Ево шта је Срејовић тада урадио!

Богданова бивша девојка једва извукла живу главу од манијака који је полио киселином! Ево шта је Срејовић тада урадио!

Свет & Скандал 03.02.2022
Љубав Цеце Ражнатовић и њеног девет година млађег,сада већ бившег дечка, Богдана Срејовића се угасила. ИВАН ВУЧИЋЕВИЋ Вест да су фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић и угоститељ Богдан Срејовић раскинули једногодишњу везу… »

Вести дана »