Повезане вести
Удовица сам 21 годину, имам право и ја да се заљубим! Овако је Цеца говорила о вези са Богданом, а за брак није хтела ни да…
Курир 03.02.2022
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић и угоститељ Богдан Срејовић 18. децембра прославили су годину дана везе, али је уследио раскид. Наиме, њих двоје су одлучили да ставе тачку на романсу, будући да су се емоције угасиле. -… »
Цеца признала: „Богдан није могао да ме мења!“
Свет & Скандал 03.02.2022
Вест да су Цеца Ражнатовић и Богдан Срејовић ставили тачку на везу дугу више од годину дана узбуркала је јавност, а обоје су поручили да ће заувек остати пријатељи. Цеца је пре свега неколико недеља отворено коментарисала… »
Тешко да мене може неко САД да мења: Овако је Цеца говорила мало пре раскида са Богданом - "Не морам ја ништа да јурим"
Мондо 03.02.2022
Певачица Цеца Ражнатовић мало пре раскида говорила је о свом тадашњем партнеру, а нико није могао наслутити да се крај приближава. Певачица Цеца Ражнатовић мало пре раскида говорила је о свом тадашњем партнеру, а нико није… »
Богданова бивша девојка једва извукла живу главу од манијака који је полио киселином! Ево шта је Срејовић тада урадио!
Свет & Скандал 03.02.2022
Љубав Цеце Ражнатовић и њеног девет година млађег,сада већ бившег дечка, Богдана Срејовића се угасила. ИВАН ВУЧИЋЕВИЋ Вест да су фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић и угоститељ Богдан Срејовић раскинули једногодишњу везу… »
Вести дана »
"Повлачимо се" Зет Доналда Трампа одустао од куповине и реконструкције зграде "Генералштаба"
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане
Путинов човек тврди да је Русија спремна за мир: Ипак, само под овим скандалозним условима: "Уступке не правимо!"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана