Povezane vesti
Udovica sam 21 godinu, imam pravo i ja da se zaljubim! Ovako je Ceca govorila o vezi sa Bogdanom, a za brak nije htela ni da…
Kurir 03.02.2022
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović 18. decembra proslavili su godinu dana veze, ali je usledio raskid. Naime, njih dvoje su odlučili da stave tačku na romansu, budući da su se emocije ugasile. - Osamnaestog decembra nam… »
Teško da mene može neko SAD da menja: Ovako je Ceca govorila malo pre raskida sa Bogdanom - "Ne moram ja ništa da jurim"
Mondo 03.02.2022
Pevačica Ceca Ražnatović malo pre raskida govorila je o svom tadašnjem partneru, a niko nije mogao naslutiti da se kraj približava. Pevačica Ceca Ražnatović malo pre raskida govorila je o svom tadašnjem partneru, a niko nije mogao naslutiti da se… »
Ceca priznala: „Bogdan nije mogao da me menja!“
Svet & Skandal 03.02.2022
Vest da su Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović stavili tačku na vezu dugu više od godinu dana uzburkala je javnost, a oboje su poručili da će zauvek ostati prijatelji. Ceca je pre svega nekoliko nedelja otvoreno komentarisala njihovu vezu… »
Bogdanova bivša devojka jedva izvukla živu glavu od manijaka koji je polio kiselinom! Evo šta je Srejović tada uradio!
Svet & Skandal 03.02.2022
Ljubav Cece Ražnatović i njenog devet godina mlađeg,sada već bivšeg dečka, Bogdana Srejovića se ugasila. IVAN VUČIĆEVIĆ Vest da su folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović raskinuli jednogodišnju vezu šokirala je… »