Повезане вести

Четворка која сигурно улази у трку за Београд

Четворка која сигурно улази у трку за Београд

Нова 03.02.2022
Трка за Београд ће на предстојећим изборима, 3. априла, вероватно бити најнеизвеснија, а судећи по истраживањима, опозиција има велике шансе да преузме власт у главном граду. Кандидатуру за градоначелника је испред СНС истакао… »
Какве су кладионичарске квоте за изборе: Вучић апсолутни фаворит за председника, Шапићу у Београду дупло веће шансе од…

Какве су кладионичарске квоте за изборе: Вучић апсолутни фаворит за председника, Шапићу у Београду дупло веће шансе од…

Курир 03.02.2022
Председник Србије и СНС Александра Вучић је, према кладионицама, апсолутни фаворит на председничким изборима 3. априла. Да ће он победити у првом кругу кладионичари су одредили квоту од свега 1,08. То значи да на уложених 1.000… »
Шта осим Плана за дан после нуди коалиција Уједињена Србија?

Шта осим Плана за дан после нуди коалиција Уједињена Србија?

Данас 03.02.2022
Усвајање новог закона о раду, враћање отетих пензија и одређивање минималне пензије од 25.000 динара, помоћ младима за стицање крова над главом, делови су програма који ће Мариника Тепић, носилац изборне листе за парлемнтарне… »
Ако сте пропустили: Ево шта су обећали кандидати коалиције Уједињена Србија

Ако сте пропустили: Ево шта су обећали кандидати коалиције Уједињена Србија

Нова 03.02.2022
Коалиција Уједињена Србија, окупљена око ССП, ДС и НС, на јучерашњој конференцији за новинаре представила је своје кандидате за председника Србије и градоначелника Здравка Поноша и Владету Јанковића, као и носиоца листе на… »
Секулић: Не знам да ли опозиција има тим за победу, али је највише што је могла

Секулић: Не знам да ли опозиција има тим за победу, али је највише што је могла

Н1 Инфо 03.02.2022
"Не знам да ли су кандидати Уједињене Србије за предстојеће изборе тим за победу, али мислим да је ово највише што је опозиција могла да постигне", оценио је у Новом дану директор и главни уредник агенције ФоНет Зоран Секулић… »
Кладионице избациле квоте за изборе: Вучићу 700 пута веће шансе за победу од првог изазивача, Шапић два пута боље стоји од…

Кладионице избациле квоте за изборе: Вучићу 700 пута веће шансе за победу од првог изазивача, Шапић два пута боље стоји од…

Блиц 02.02.2022
Актуелни председник Србије Александар Вучић апсолутни је фаворит према букмејкерима на председничким изборима 3. априла јер има чак 700 пута више шанси да победи него његов први изазивач, кандидат коалиције ССП-НС-ДС-ПСГ Здравко… »

Вести дана »