Повезане вести
Кад сам Имала 36 година победила сам рак грлића материце Током короне сам открила да имам карцином плућа, ово ми је спас у…
Курир 03.02.2022
У свету се данас обележава Дан борбе против карцинома. Виолета Ивковић се и сада, као и први пут, бори лавовски. Психички јој је помогло писање књиге у којој је описала кроз шта све је пролазила. Светски дан борбе против рака… »
Оснива се Радна група за онколошке пацијенте: Они морају бити приоритет
Нова 03.02.2022
Карциноми су одговорни за умирање више од осам милиона људи широм света годишње, од чега четири милиона умре у најпродуктивнијем животном добу, а и ове године 4. фебруар, Светски дан борбе против рака, Србија дочекује на… »
Оснива се група за утврђивање приоритета у лечењу оболелих од рака
Нова 03.02.2022
Министарство здравља у сарадњи са Форумом пацијената Србије основаће Радну групу за приоритизацију у лечењу и дијагностици онколошких пацијената. У саопштењу Форума наводи се да је циљ радне групе да сагледа који су најчешћи… »
Оснива се радна група за утврђивање приоритета у лечењу онколошких пацијента
Нови магазин 03.02.2022
Министарство здравља у сарадњи са Форумом пацијената Србије основаће Радну група за приоритизацију у лечењу и дијагностици онколошких пацијената. У саопштењу Форума наводи се да је циљ радне групе да сагледа који су најчешћи… »
У Србији сваке године од рака умре 30.000 људи! У Европи смо на неславном првом месту по смртности, ово може помоћи (фото)
Курир 03.02.2022
И ове године 4. фебруар, Светски дан борбе против рака, Србија дочекује на неславном првом месту у Европи по смртности од малигних болести. У сарадњи Форума пацијената Србије и Министарства здравља Републике Србије, биће… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова економија пре 2 сатајош 22 повезане
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Наиссус инфо пре 1 сатјош 10 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 3 сатајош 3 повезане
НБС: Несташица евра не постоји, грађани могу несметано куповати и продавати девизе
РТВ пре 1 сатјош 25 повезаних