Povezane vesti
Kad sam Imala 36 godina pobedila sam rak grlića materice Tokom korone sam otkrila da imam karcinom pluća, ovo mi je spas u…
Kurir 03.02.2022
U svetu se danas obeležava Dan borbe protiv karcinoma. Violeta Ivković se i sada, kao i prvi put, bori lavovski. Psihički joj je pomoglo pisanje knjige u kojoj je opisala kroz šta sve je prolazila. Svetski dan borbe protiv raka obeležava se svakog 4… »
Osniva se Radna grupa za onkološke pacijente: Oni moraju biti prioritet
Nova 03.02.2022
Karcinomi su odgovorni za umiranje više od osam miliona ljudi širom sveta godišnje, od čega četiri miliona umre u najproduktivnijem životnom dobu, a i ove godine 4. februar, Svetski dan borbe protiv raka, Srbija dočekuje na neslavnom prvom mestu u… »
Osniva se grupa za utvrđivanje prioriteta u lečenju obolelih od raka
Nova 03.02.2022
Ministarstvo zdravlja u saradnji sa Forumom pacijenata Srbije osnovaće Radnu grupu za prioritizaciju u lečenju i dijagnostici onkoloških pacijenata. U saopštenju Foruma navodi se da je cilj radne grupe da sagleda koji su najčešći problemi sa kojima… »
Osniva se radna grupa za utvrđivanje prioriteta u lečenju onkoloških pacijenta
Novi magazin 03.02.2022
Ministarstvo zdravlja u saradnji sa Forumom pacijenata Srbije osnovaće Radnu grupa za prioritizaciju u lečenju i dijagnostici onkoloških pacijenata. U saopštenju Foruma navodi se da je cilj radne grupe da sagleda koji su najčešći problemi sa kojima… »
U Srbiji svake godine od raka umre 30.000 ljudi! U Evropi smo na neslavnom prvom mestu po smrtnosti, ovo može pomoći (foto)
Kurir 03.02.2022
I ove godine 4. februar, Svetski dan borbe protiv raka, Srbija dočekuje na neslavnom prvom mestu u Evropi po smrtnosti od malignih bolesti. U saradnji Foruma pacijenata Srbije i Ministarstva zdravlja Republike Srbije, biće osnovana Radna grupa za… »
Vesti dana »
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 8 minutajoš 81 povezana
Odluka Vlade Srbije: Počela objava dokumenta o rekonstrukciji Železničke stanice, fakultetima povišica od 20 odsto
NIN pre 1 satjoš 46 povezanih
Na sajtu Vlade Srbije počelo objavljivanje dokumenata povodom pada nadstrešnice u Novom Sadu
Pravda pre 56 minutajoš 37 povezanih