Повезане вести

Кад сам Имала 36 година победила сам рак грлића материце Током короне сам открила да имам карцином плућа, ово ми је спас у…

Кад сам Имала 36 година победила сам рак грлића материце Током короне сам открила да имам карцином плућа, ово ми је спас у…

Курир 03.02.2022
У свету се данас обележава Дан борбе против карцинома. Виолета Ивковић се и сада, као и први пут, бори лавовски. Психички јој је помогло писање књиге у којој је описала кроз шта све је пролазила. Светски дан борбе против рака… »
Оснива се Радна група за онколошке пацијенте: Они морају бити приоритет

Оснива се Радна група за онколошке пацијенте: Они морају бити приоритет

Нова 03.02.2022
Карциноми су одговорни за умирање више од осам милиона људи широм света годишње, од чега четири милиона умре у најпродуктивнијем животном добу, а и ове године 4. фебруар, Светски дан борбе против рака, Србија дочекује на… »
Оснива се група за утврђивање приоритета у лечењу оболелих од рака

Оснива се група за утврђивање приоритета у лечењу оболелих од рака

Нова 03.02.2022
Министарство здравља у сарадњи са Форумом пацијената Србије основаће Радну групу за приоритизацију у лечењу и дијагностици онколошких пацијената. У саопштењу Форума наводи се да је циљ радне групе да сагледа који су најчешћи… »
Оснива се радна група за утврђивање приоритета у лечењу онколошких пацијента

Оснива се радна група за утврђивање приоритета у лечењу онколошких пацијента

Нови магазин 03.02.2022
Министарство здравља у сарадњи са Форумом пацијената Србије основаће Радну група за приоритизацију у лечењу и дијагностици онколошких пацијената. У саопштењу Форума наводи се да је циљ радне групе да сагледа који су најчешћи… »
У Србији сваке године од рака умре 30.000 људи! У Европи смо на неславном првом месту по смртности, ово може помоћи (фото)

У Србији сваке године од рака умре 30.000 људи! У Европи смо на неславном првом месту по смртности, ово може помоћи (фото)

Курир 03.02.2022
И ове године 4. фебруар, Светски дан борбе против рака, Србија дочекује на неславном првом месту у Европи по смртности од малигних болести. У сарадњи Форума пацијената Србије и Министарства здравља Републике Србије, биће… »

Вести дана »