Повезане вести
Да ли ће лидер снп бити следећи премијер црне горе?! Јоковић поручио да неће гласати за смену Кривокапића могао би и Мило да…
Курир 03.02.2022
Политичка криза у Црној Гори све је компликованија, а ситуација би могла да се искристалише сутра (4. фебруара) након седнице на којој ће се посланици изјаснити о указивању неповерења актуелном премијеру Здравку Кривокапићу… »
Милетић о политичкој кризи у Црној Гори: Мило Ђукановић од државе створио криминалну организацију која се прелила у регион
Курир 03.02.2022
Шта доноси кључна седница у Црној Гори? Да ли ће се формирати мањинска влада, ко би је предводио? Да ли су и даље у оптицају ванредни парламентарни избори или ће се реализовати наводи да би нови мандатар могао да буде… »
Кривокапић: Дритан је хтео да спречи устоличење Јоаникија! Моју смену је договорио Ђукановић!
Курир 03.02.2022
Иницијатива за смену Владе је одавно испланирана и сад се само улази у завршницу тог плана, изјавио је данас црногорски премијер Здравко Кривокапић. У обраћању јавности казао је да су му посланици „својим манипулаторским… »
Абазовић води против Кривокапића – почео расплет око црногорске владе
РТС 03.02.2022
Почео је расплет у смислу позиционирања главних актера у Црној Гори у односу на дубоке поделе и сукоб у Влади. О дневном реду и иницијативи за смену потпредседника Владе Дритана Абазовића изјаснило се 77 посланика, 20 је било… »
Пропао покушај смјене Абазовића, Кривокапић очекује смјену
Ал Јазеера 03.02.2022
Иницијатива премијера Црне Горе Здравка Кривокапића за смјену потпредсједника Владе те земље Дритана Абазовића није успјела. У Парламенту није било довољно гласова за усвајање дневног реда ванредне сједнице, па се о… »
„Жута коалиција“ или „политички суицид“: Мијења ли се скупштинска вец́ина у црногорском парламенту
Спутник 03.02.2022
Предсједник Праве Црне Горе и посланик Марко Милачиц́, коментаришуц́и исход данашње сједнице парламента на којој није гласано о смјени вицепремијера Дритана Абазовиц́а, за „Спутњик“ је рекао да смо у Скупштини Црне Горе били… »
Кривокапиц́: Знам да ц́у престати да будем премијер, то је договор Мила и дела власти
Спутник 03.02.2022
Знам да ц́у престати да будем премијер следец́ег дана, јер је то договорио (Мило) Ђукановиц́ са оним дијелом заједничке коалиције која је исказана вољом грађана 30. августа и на тај начин се апсолутно руши та воља, казао је… »
Кривокапић: Свестан сам да ће влада сутра пасти у Скупштини
Данас 03.02.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да је свестан да ће Скупштина сутра изгласати неповерење његовој влади и навео да је такав сценарио договорен између дела власти и лидера опозиционе Демократске партије… »
Кривокапић: Свестан сам да ће влада сутра пасти у Скупштини
Нови магазин 03.02.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да је свестан да ће Скупштина сутра изгласати неповерење његовој влади и навео да је такав сценарио договорен између дела власти и лидера опозиционе Демократске партије… »
Одбијен предлог Кривокапића о смени Абазовића
ИндексОнлине 03.02.2022
ПОДГОРИЦА – Скупштина Црне Горе данас није расправљала о смени потпредседника владе Дритана Абазовић, јер су посланици одбили да размотрају предлог који је поднео премијер Здравко Кривокапић. Од 75 присутних посланика, за… »
Кривокапић позвао грађане да не излазе на улице и остану достојанствени
Ал Јазеера 03.02.2022
Након што је Скупштина Црне Горе одбила да расправља о смјени Дритана Абазовића, премијер Црне Горе Здравко Кривокапић поручио да је свјестан да од сутра он неће бити на тој функцији. Кривокапић сматра да је резултат данашње… »
Кривокапић: Маске су пале, све је било давно испланирано
РТВ 03.02.2022
ПОДГОРИЦА - Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић у ванредном обраћању грађанима поручио је да зна да ће на сутрашњој седници Скупштине бити изгласано неповерење њему и његовој влади, што је, како је рекао, само завршница… »
Маске су пале Кривокапић: Ђукановић договорио да не будем премијер сутра
Ало 03.02.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да су му посланици "својим манипулаторским приступом" онемогућили да каже свој став о актуелној политичкој ситуацији у тој земљи. Тврди и да зна да од сутра више неће бити… »
Кривокапић: Знам да од сјутра нисам премијер, то је Ђукановић договорио
РТВ Нови Пазар 03.02.2022
Иницијатива за смјену Владе је одавно испланирана и сад се само улази у завршницу тог плана, казао је премијер Здравко Кривокапић. У обраћању јавности казао је да су му посланици “својим манипулаторским приступом” данас… »
Кривокапић: Знам да од сутра нисам премијер, то је Ђукановић договорио
РТС 03.02.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да су му посланици "својим манипулаторским приступом" онемогућили да каже свој став о актуелној политичкој ситуацији у тој земљи. Тврди и да зна да од сутра више неће бити… »
Кривокапић: Маске су пале, на сцени је банана пуч
Политика 03.02.2022
ПОДГОРИЦА- Премијер Здравко Кривокапић у ванредном обраћању грађанима поручио је да су маске пале и да ко то хоће да види може, а ко неће не мора. „Ово је све давно испланирано, улазимо у завршницу чији актери су много више… »
Кривокапић: Знам да од сутра нисам премијер, Ђукановић је то договорио
Курир 03.02.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић рекао је да су данас посланици манипулаторским понашањем онемогућили премијеру да било шта каже. -Остао сам при ставу пожртвоване борбе за здраву Црну Гору и достојанствен живот њених… »
Вести дана »
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 1 сатјош 47 повезаних
Више од 14.000 пријава првог дана Велико интересовање за први корак уласка у процес легализације некретнина Први се пријавио још пре зоре
Дневник пре 1 сатјош 125 повезаних
Важно! Огласио се Партизан пред евролигашки вечити дерби - Црвену звезда чека пакао!
Курир пре 0 минутајош 64 повезане