Повезане вести
Да ли црна гора добија нову владу Да ли ће посланици изгласати неповерење премијеру Кривокапићу? Ко је у игри за новог…
Курир 03.02.2022
Политичка криза у Црној Гори све је компликованија, а ситуација би могла да се искристалише сутра (4. фебруара) након седнице на којој ће се посланици изјаснити о указивању неповерења актуелном премијеру Здравку Кривокапићу… »
Моју смену договорио је Ђукановић! Кривокапић: "Абазовић је хтео да спречи устоличење Јоаникија"
Вечерње новости 03.02.2022
Фото: Тањуг У обраћању јавности казао је да су му посланици „својим манипулаторским приступом“ данас онемогућили да каже свој став о актуелној политичкој ситуацији. - Мој предлог за разрешење Абазовића могао је бити покренут и… »
Кривокапић: Знам да ћу престати да будем премијер, то је договор Мила и дела власти
Правда 03.02.2022
Знам, да ћу престати да будем премијер следећег дана, јер је то договорио (Мило) Ђукановић са оним дијелом заједничке коалиције која је исказана вољом грађана 30. августа и на тај начин се апсолутно руши та воља", казао је… »
Кривокапић: Сутра престајем бити премијер, све је договорио Ђукановић
Ал Јазеера 03.02.2022
Након што је пропао покушај премијера Здравка Кривокапића да смијени потпредсједника Дритана Абазовића, он је на конференцији за медије рекао како зна да сутра више неће бити предсједник Владе јер је то “давно договорено” и да му… »
Кривокапић: Знам да од сутра нисам премијер, али испунио сам свој аманет!
Вести онлине 03.02.2022
“Иницијатива за смену Владе одавно је испланирана и сад се само улази у завршницу тог плана”, саопштио је данас црногорски премијер Здравко Кривокапић. Он је казао да је свестан да ће Влада у петак бити смењена у Скупштини… »
Кривокапић: Од сутра више нећу бити премијер, то је већ договорено
Нова 03.02.2022
Од сутра више нећу бити премијер, јер је то договорио Мило Ђукановић са делом владајуће коалиције, рекао је црногорски премијер Здравко Кривокапић на конференцији за медије. „Остао сам на ставу пожртвоване борбе за здраву Црну… »
Кривокапић: Маске су пале, све је било давно испланирано
Дневник 03.02.2022
ПОДГОРИЦА: Премијер Здравко Кривокапић у ванредном обраћању грађанима поручио је да су маске пале и да ко то хоће да види може, а ко неће не мора. "Ово је све давно испланирано, улазимо у завршницу чији актери су много више… »
Огласио се Здравко Кривокапић: "Не значи ми да ли ћу бити премијер, желим да грађани виде какав је ко у Црној Гори" (видео)…
Србија данас 03.02.2022
У Скупштини ЦГ данас није усвојен дневни ред на којем је био предлог за смену потпредседника Владе Дритана Абазовића. Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић рекао је посланици су манипулаторским понашањем онемогућили премијеру да… »
Вести дана »
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 1 сатјош 11 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 6 сатијош 3 повезане
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 1 сатјош 28 повезаних