Повезане вести
"Ко је довео ову дебелу? Она сигурно није ничија љубавница" Водитељка трпела тортуру због изгледа: "Људи се ничега не стиде"…
Блиц 03.02.2022
Водитељка и глумица Наташа Аксентијевић открила је какве непријатности је доживљавала због свог изгледа. Она је у емисији "Уранак" на К1 испричала детаље због којих је дошла на идеју за емисију "На мој начин". - Са разним… »
Ко је довео дебелу? Она сигурно није љубавница: Наташа ДНК због изгледа трпела сурове увреде, коначно проговорила!
Мондо 03.02.2022
Глумица и водитељка коначно је проговорила о тортури коју је годинама трпела. Глумица и водитељка коначно је проговорила о тортури коју је годинама трпела. Глумица Наташа Аксентијевић због свог изгледа трпела је бројне критике… »
Наташа је због килаже губила улоге: "Вређали су ме и процењивали на основу изгледа"
Телеграф 03.02.2022
- Док сам пролазила ходником, иза леђа сам чула: "Ко је довео ову дебелу? Она сигурно није ничија љубавница, шта тражи овде?!" Била сам јако повређена - каже Наташа Аксентијевић. Глумица Наташа Аксентијевић казала је данас у… »
Вести дана »

ФОТО и ВИДЕО: Сутјеском улицом се орило "Пустите Богдана", студенти траже и ослобађање других политичких затвореника
Мој Нови Сад пре 15 минутајош 69 повезаних

Отац Павла Цицварића: Безбедносна процена – иза Вучинићевих речи озбиљна претња
Нова пре 1 сатјош 65 повезаних

Студенти потврдили за Нова.рс да је њихова листа завршена: Откривају и кад ће објавити имена
Нова пре 5 минутајош 16 повезаних

Плава чета поново удара: Србија срушила Бразил и јури једино злато које недостаје
Време пре 3 сатајош 61 повезана