Повезане вести
"Ко је довео ову дебелу? Она сигурно није ничија љубавница" Водитељка трпела тортуру због изгледа: "Људи се ничега не стиде"…
Блиц 03.02.2022
Водитељка и глумица Наташа Аксентијевић открила је какве непријатности је доживљавала због свог изгледа. Она је у емисији "Уранак" на К1 испричала детаље због којих је дошла на идеју за емисију "На мој начин". - Са разним… »
Ко је довео дебелу? Она сигурно није љубавница: Наташа ДНК због изгледа трпела сурове увреде, коначно проговорила!
Мондо 03.02.2022
Глумица и водитељка коначно је проговорила о тортури коју је годинама трпела. Глумица и водитељка коначно је проговорила о тортури коју је годинама трпела. Глумица Наташа Аксентијевић због свог изгледа трпела је бројне критике… »
Наташа је због килаже губила улоге: "Вређали су ме и процењивали на основу изгледа"
Телеграф 03.02.2022
- Док сам пролазила ходником, иза леђа сам чула: "Ко је довео ову дебелу? Она сигурно није ничија љубавница, шта тражи овде?!" Била сам јако повређена - каже Наташа Аксентијевић. Глумица Наташа Аксентијевић казала је данас у… »
Вести дана »
Никезић (ССП): „Проблем санкција НИС-у није решен, Београду прети колапс и несташица горива“
Сербиан Невс Медиа пре 10 минутајош 27 повезаних
Почела легализација објеката у Србији: Погледајте каква је процедура, шта вам је потребно од папира и колико ће вас све коштати
Нова пре 10 минутајош 88 повезаних
Трамп 'разочаран' Зеленским јер 'није ни прочитао мировни план'
BBC News пре 25 минутајош 51 повезана
Тајланд изводи зрачне нападе на Камбоџу након сукоба на граници
Слободна Европа пре 1 сатјош 38 повезаних