Povezane vesti
Direktor Čukaričkog: ''Jovanovićev transfer me je 'ubio', umoran sam od svega...''
Sportske.net 03.02.2022
Čukarički je pred početak drugog dela sezone realizovao jedan od najvećih izlaznih transfera, najbolji strelac ekipe Đorđe Jovanović je postao član Makabija iz Tel Aviva, a mediji prenose da će klub sa Banovog brda od tog transfera inkasirati 1.9 miliona… »
‘Ovde je zdrava priča’: Matijašević objasnio zbog čega bivši igrači ‘večitih’ dolaze na Banovo brdo, a potom otkrio da li se…
Hot sport 03.02.2022
Čukarički privodi kraju pripreme u Antaliji, a ono što je učinjeno pred nastavak sezone u intervjuu sa medijima koji prate Brđane u Turskoj ocenio je direktor kluba Vladimir Matijašević. – Igrači su dosta dobro pripremljeni. Odlično smo odigrali i… »
Matijašević: "Ubio" me je Jovanovićev transfer, sve se brzo izdešavalo
Sportski žurnal 03.02.2022
Čukarički privodi kraju pripreme u Antaliji, a ono što je učinjeno pred nastavak sezone u intervjuu sa medijima koji prate Brđane u Turskoj ocenio je direktor kluba Vladimir Matijašević. - Igrači su dosta dobro pripremljeni. Odlično smo odigrali i… »
Vesti dana »
U Srbiji sunčano i toplo, uz slab vetar: Temperatura do 34 stepena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 15 povezanih
U pet saobraćajnih nezgoda šestoro povređeno, pešak u Ostružnici teže
Nova pre 27 minutajoš 12 povezanih
Stanje na putevima: Pojačan saobraćaj na pojedinim graničnim prelazima
Glas Zaječara pre 21 minutajoš 7 povezanih
Evo kad će Nejmar zaigrati za Brazil na Svetskom prvenstvu: Anćeloti otkrio najnovije informacije
Mondo pre 16 minutajoš 62 povezane
Čaura ga udara u čelo, a on ne menja izraz lica: Prikazan jeziv snimak dečaka ubice, za 49 sekundi ispalio 9 metaka
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih