Повезане вести
Директор Чукаричког: ''Јовановићев трансфер ме је 'убио', уморан сам од свега...''
Спортске.нет 03.02.2022
Чукарички је пред почетак другог дела сезоне реализовао један од највећих излазних трансфера, најбољи стрелац екипе Ђорђе Јовановић је постао члан Макабија из Тел Авива, а медији преносе да ће клуб са Бановог брда од тог… »
‘Овде је здрава прича’: Матијашевић објаснио због чега бивши играчи ‘вечитих’ долазе на Баново брдо, а потом открио да ли се…
Хот спорт 03.02.2022
Чукарички приводи крају припреме у Анталији, а оно што је учињено пред наставак сезоне у интервјуу са медијима који прате Брђане у Турској оценио је директор клуба Владимир Матијашевић. – Играчи су доста добро припремљени… »
Матијашевић: "Убио" ме је Јовановићев трансфер, све се брзо издешавало
Спортски журнал 03.02.2022
Чукарички приводи крају припреме у Анталији, а оно што је учињено пред наставак сезоне у интервјуу са медијима који прате Брђане у Турској оценио је директор клуба Владимир Матијашевић. - Играчи су доста добро припремљени… »
Вести дана »
УНС тражи да одговарају они који су гурнули фоторепортера у Неготину и отели му телефон
Недељник пре 25 минутајош 35 повезаних
ОФК Београд - Црвена звезда уживо: Четири гола за мање од пола сата, какав меч
Мондо пре 4 минутајош 66 повезаних
Глас Шумадије: Велики одрон пута код Центра изврсности у Крагујевцу и даље активан, одвалили се нови комади асфалта
Н1 Инфо пре 54 минутајош 2 повезане