Povezane vesti
Direktor Čukaričkog: ''Jovanovićev transfer me je 'ubio', umoran sam od svega...''
Sportske.net 03.02.2022
Čukarički je pred početak drugog dela sezone realizovao jedan od najvećih izlaznih transfera, najbolji strelac ekipe Đorđe Jovanović je postao član Makabija iz Tel Aviva, a mediji prenose da će klub sa Banovog brda od tog transfera inkasirati 1.9 miliona… »
‘Ovde je zdrava priča’: Matijašević objasnio zbog čega bivši igrači ‘večitih’ dolaze na Banovo brdo, a potom otkrio da li se…
Hot sport 03.02.2022
Čukarički privodi kraju pripreme u Antaliji, a ono što je učinjeno pred nastavak sezone u intervjuu sa medijima koji prate Brđane u Turskoj ocenio je direktor kluba Vladimir Matijašević. – Igrači su dosta dobro pripremljeni. Odlično smo odigrali i… »
Matijašević: "Ubio" me je Jovanovićev transfer, sve se brzo izdešavalo
Sportski žurnal 03.02.2022
Čukarički privodi kraju pripreme u Antaliji, a ono što je učinjeno pred nastavak sezone u intervjuu sa medijima koji prate Brđane u Turskoj ocenio je direktor kluba Vladimir Matijašević. - Igrači su dosta dobro pripremljeni. Odlično smo odigrali i… »
Vesti dana »

Advokatica: Student Bogdan sinoć od batina izgubio svest, ničim izazvani muškarci izleteli iz parka i napali ga
Novi magazin pre 50 minutajoš 12 povezanih

Da li je rešenje NIS-ovih sankcija da „Janafom” poteče američka nafta
Politika pre 3 satajoš 16 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 71 povezana

Vučić: Rusi nude da kupuju deo američke nafte za NIS, ne znam da li će SAD prihvatiti
Radio 021 pre 20 minutajoš 32 povezane