Povezane vesti
Janjuš se javno obratio takiju! Poručio mu da je bio U pravu za sve, Maji neće biti dobro! (video)
Kurir 03.02.2022
U toku nastavka emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila MC Aleks. - U kom momentu si strejt, da li kada se maziš sa Matorom ili kada se ljubiš sa njom - glasilo je pitanje. - U svakom momentu sam strejt, mi smo se… »
Imam svoj stan, ja sam brend, lepo mi je! Dalila se vinula u zvezde, pa pecnula Dejana pred svima! (video)
Kurir 03.02.2022
U toku emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Stefana Karića: - Zašto si na kvarno naručio pesmu 22? - glasilo je pitanje. - Neviđena glupost, ja sam je najviše voleo, bila je deo mog života. Na mom radiju ću ja… »
Vesti dana »

Vidovdanski protest: Hapšenja i dan posle nemira, blokade u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i drugim gradovima
BBC News pre 7 satijoš 11 povezanih

Maricama u punoj brzini na građane: Policija probila blokadu u Vojvode Stepe (VIDEO)
N1 Info pre 30 minutajoš 59 povezanih

Goreće i nebo i zemlja Danas leto u punom jeku ali, to je tek početak
Dnevnik pre 1 satjoš 9 povezanih

Kremlj: Tok pregovora zavisi od napora Kijeva i Vašingtona; nemački šef diplomatija stigao u Kijev
RTS pre 5 minutajoš 8 povezanih

Potres jačine 2.9 Rihtera zabeležen u Srbiji: Evo gde je bio epicentar
Mondo pre 40 minutajoš 7 povezanih