Povezane vesti
Janjuš se javno obratio takiju! Poručio mu da je bio U pravu za sve, Maji neće biti dobro! (video)
Kurir 03.02.2022
U toku nastavka emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila MC Aleks. - U kom momentu si strejt, da li kada se maziš sa Matorom ili kada se ljubiš sa njom - glasilo je pitanje. - U svakom momentu sam strejt, mi smo se… »
Imam svoj stan, ja sam brend, lepo mi je! Dalila se vinula u zvezde, pa pecnula Dejana pred svima! (video)
Kurir 03.02.2022
U toku emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Stefana Karića: - Zašto si na kvarno naručio pesmu 22? - glasilo je pitanje. - Neviđena glupost, ja sam je najviše voleo, bila je deo mog života. Na mom radiju ću ja… »
Vesti dana »

Trgovinski sporazumi SAD sa Japanom i Filipinima i približavanje sporazuma sa EU o carinama
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih

Rusija i Ukrajina dogovorile nastavak razmene zarobljenika i formiranje radnih grupa na trećoj rundi pregovora u Istanbulu
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 57 povezanih

Kolektiv Visoke zdravstvene škole: Osoblje na miran način došlo na radna mesta, prekinuta blokada; Studenti u blokadi se ponovo okupili ispred VZŠ, tvrde da su ponovo ušli u školu
RTV pre 2 satajoš 22 povezane

Ozi Ozborn – hevi metal ikona koja je živela po sopstvenim pravilima
Danas pre 4 satijoš 23 povezane