Povezane vesti
Vratiću ti dug od 50.000 evra, 60.000 i sve ćeš mi oprostiti! Tara urnisala Ša provokacijama, a on ni da bekne! (video)
Kurir 03.02.2022
Tara Simov otišla je u spavaću sobu, pa legla u svoj krevet pored Nenada Aleksića Ša i krenula da ga provocira, dok ju je on držao za nogu i pokušavao da se uspava: - Šaki mi drži petu. Jadan mali Šaki, svi plaču sa tobom, ja sam napravila žrtvu od tebe… »
Ša je bivša žena koštala 2 salona i stan! A ljubavnica Tara ga je baš ojadila, za dan joj dao 1.500 € a krajnja suma je šok!…
Kurir 03.02.2022
Iako su ponovo u emotivnoj vezi, Tara Simov i reper Nenad Aleksić Ša izneli su u "Zadruzi" brojne međusobne optužbe, a one koje su privukle najveću pažnju zadrugara, ali i gledalaca jesu vezane za trošenje novca. Ša se, podsetimo, prošle godine razveo od… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protesti u Iranu zbog ubistva ajatolaha Ali Hamneija; Iran tvrdi da je pogodio američki nosač aviona u Persijskom zalivu
Insajder pre 40 minutajoš 96 povezanih
Aktivista Zlatko Kokanović, osumnjičen da je traktorom udario policajce, uhapšen pa pušten iz pritvora
RTS pre 40 minutajoš 26 povezanih
Objavljena uputstva za turiste u Dubaiju i Abu Dabiju dok traje rat: Srbi među 20.000 zarobljenih putnika u Emiratima
Mondo pre 40 minutajoš 27 povezanih