Povezane vesti
On je ostao u našem stanu, ja sam se preselila sa decom! Voditeljka Slagalice otvoreno o razvodu: Evo da li je postojala 3…
Kurir 04.02.2022
Voditeljka "Slagalice" Marija Veljković razvela se nakon više od deceniju braka sa Milanom Milovanovićem. Sada je prvi put za domaće medije govorila otvoreno na ovu temu. - Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas… »
Voditeljka Slagalice iskreno o razvodu: Izašla sam iz stana s troje dece
Nova 04.02.2022
Nakon što se razvela od supruga, Marija Veljković, voditeljka najpopularnijeg kviza u Srbiji, otkrila je da se pre izvesnog vremena vratila u devojački stan u kojem nije bila od 2009. godine. Marija je prvi put za domaće medije otkrila razlog zbog koje… »
Vesti dana »
VJT naložilo da se utvrdi ko je odgovoran za izazivanje panike na festivalu Music Week
NIN pre 30 minutajoš 36 povezanih
Rojters: Uskoro sastanak tehničkih timova SAD i Irana u Dohi; Hezbolah: Zadržavamo pravo na samoodbranu
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih
Na snazi crveni meteo-alarm; U 11 časova u Kikindi 36 stepeni, u Beogradu, Zrenjaninu i Banatskom Karlovcu 35
RTV pre 6 minutajoš 26 povezanih
"Hm, baš lep način da otvorite": Novak Đoković nije verovao šta ga prvo pitaju na Vimbldonu
Mondo pre 25 minutajoš 38 povezanih
RHMZ: Kakvo je vreme trenutno u Srbiji i gde su izmerene najviše temperature
NIN pre 46 minutajoš 17 povezanih