Povezane vesti
Ponoš: Ja sam Srbin iz Krajine, hrvatsko državljanstvo imam po rođenju
Beta 04.02.2022
Kandidat ujedinjene opozicije za predsednika Srbije Zdravko Ponoš izjavio je da hrvatsko državljanstvo nije nešto što su on i stotine hiljada Srba rodjenih u Hrvatskoj trebali da traže već, kako je naveo, jednostavno imaju po svom rodjenju. "Ja sam Srbin… »
Ponoš: Ja sam Srbin iz Krajine, hrvatsko državljanstvo imam po rođenju
N1 Info 04.02.2022
Kandidat ujedinjene opozicije za predsednika Srbije Zdravko Ponoš izjavio je da hrvatsko državljanstvo nije nešto što su on i stotine hiljada Srba rođenih u Hrvatskoj trebali da traže već, kako je naveo, jednostavno imaju po svom rođenju. „Ja sam Srbin… »
Vesti dana »
Ministarka Mesarović se dva puta zahvalila Vučiću zbog struje: Tvrdi da se situacija u Srbiji nastala zbog snega stabilizuje
Nova pre 54 minutajoš 40 povezanih
(BLOG) Sednica Republičkog štaba: Ukinuta vanredna situacija u Vladimircima, bez struje oko 13.500 domaćinstava
N1 Info pre 24 minutajoš 79 povezanih
Tramp: SAD imaju pravo da deluju ako postoji pretnja, ne treba mi međunarodno pravo
Euronews pre 9 minutajoš 53 povezane
Posle 100 dana sirova nafta sutra stiže u Srbiju: Ministarka energetike otkrila kad počinje da radi Rafinerija Pančevo
Kurir pre 24 minutajoš 21 povezana
Uhapšena četvorica osumnjičenih koji se terete da su prevarili staricu za skoro 1,5 miliona dinara
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih