Povezane vesti
Pobednica Zvezda Granda: Pevala sam na korona žurkama, to je javna tajna
Nova 04.02.2022
Teodora Toković, pobednica 12. sezone takmičenja "Zvezde Granda", priznala je da je radila i tokom pandemije koronavirusa, te da je pevala na tajnim kovid žurkama. „Pevala sam na korona žurkama i to je javna tajna! Ne želim da budem licemerna, kada sam… »
"Pevala sam na korona žurkama, to je javna tajna": Skandalozno priznanje pobednice "Zvezda Granda" koja je optužila muža za…
Blic 04.02.2022
Teodora Toković, pobednica 12. sezone takmičenja "Zvezde Granda", priznala je da je radila punom parom na tajnim kovid žurkama. - Pevala sam na korona žurkama i to je javna tajna! Ne želim da budem licemerna, kada sam to radila. Moja namera nije bila da… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 192 dinara, benzin 175 dinara do 23. januara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih
Đilas (SSP): Oliver Ivanović žrtva političkog nasilja koje još uvek nije kažnjeno
Beta pre 2 satajoš 24 povezane
ZLF o profesorki Kleut: Politički revanšizam nad znanjem i odmazda zbog kritike vlasti
Beta pre 31 minutajoš 42 povezane
Muškarac (57) podlegao povredama! Troje povređenih u stabilnom stanju, ovo su najnoviji detalji nesreće na auto-putu "Miloš Veliki"
Dnevnik pre 46 minutajoš 50 povezanih
Policija u Kragujevcu uhapsila muškarca zbog sumnje da je iz crkve ukrao novac
Glas Šumadije pre 1 satjoš 27 povezanih