Povezane vesti
Nadalov trener smatra da će Novak u penziju!
Sportske.net 04.02.2022
Trener Rafaela Nadala Karlos Moja rekao je da bi Novak Đoković mogao da okonča karijeru ukoliko se ne vakciniše. Usled izostanka potvrde o vakcinaciji, Novak Đoković nije mogao da učestvuje na Australijan openu iako je prethodno dobio medicinsko… »
Navijači Novaka Đokovića očajni: Nadalov trener likuje - "Srbin nema izlaz"
Večernje novosti 04.02.2022
Tanjug/AP Neočekivano Španac je opet teniser o kome se najviše priča, GOAT koji je jedini osvojio 21. grend slem, Rodžer Federer i Novak Đoković imaju po 20. I kako stvari stoje, Nadal će i na Rolan Garosu biti glavni kandidat za trofej. Juče se… »
„Novaku je karijera u opasnosti“: Rafin trener o alarmantnoj situaciji Đokovića
Nova 04.02.2022
Trener Rafaela Nadala, Karlos Moja, prokomentarisao je situaciju Novaka Đokovića posle deportacije iz Australije. Moja, nekadašnji osvajač Rolan Garosa i prvi teniser sveta, kao trener je sa Rafom došao do ukupno 7 Grend slem titula, poslednju su… »
Vesti dana »
Sneg pada noćas od 2, napadalo već 10 cm! Zavejalo sela i planine! Prvi u Novoj Varoši i Prijepolju ali se ne šali! Neverovatni prizori, pogledajte i Zlatibor
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih
"Razvijaju se sekundarne komplikacije" Borba za živote povređenih u Novom Sadu i dalje traje: Konstano su pod nadzorom lekara
Kurir pre 59 minutajoš 17 povezanih
"Straža, izvedite je iz sudnice!" drama na suđenju blažićima: Pa meni su ubijena dva deteta, kako nemam pravo nešto da kažem
Kurir pre 23 minutajoš 17 povezanih