Повезане вести

Цар пратио далилу у стопу, настао хаос: Осуо паљбу по њој, она му није остала дужна: "Ти си зло"

Цар пратио далилу у стопу, настао хаос: Осуо паљбу по њој, она му није остала дужна: "Ти си зло"

Блиц 04.02.2022
Филип Цар поново је пришао Далили Драгојевић, па су наставили расправу у гардероберу. - Ја ти не могу помоћи - рекла је Далила. - Не знам шта се дешава. Гледам јучерашњи клип из гардеробера и видим да то нисам ја. Знам ја кад… »
Пљуштале казне: Велики шеф ударио задругарке по џепу, Дејану Драгојевићу неће бити добро: Ево колико су новца узели

Пљуштале казне: Велики шеф ударио задругарке по џепу, Дејану Драгојевићу неће бити добро: Ево колико су новца узели

Блиц 04.02.2022
Иако је Велики шеф већ приредио задругарима буђење уз музику, појединим укућанима то није било довољно, па су само наставили да спавају, не марећи за правила понашања у "Задрузи". Наиме, Велики шеф је због њиховог спавања… »
Моментална дисквалификација!? Цар шутирао и ударао Далилу, појавио се језиви снимак синоћњег насиља над задругарком! (видео)…

Моментална дисквалификација!? Цар шутирао и ударао Далилу, појавио се језиви снимак синоћњег насиља над задругарком! (видео)…

Ало 04.02.2022
Филип је доживео помрачење и брутално насрнуо на Далилу! Дошло је до невиђеног хаоса Далиле Драгојевић и Филипа Цара, потпуно неочекивано. Ријалити пар је само неколико минута пре свађе имао врелу акцију испод покривача. Они су… »
Задругари у шоку због туче Далиле и Цара: Сачувај Боже, нека иду! А ево ко је од њих добио огромне казне (видео)

Задругари у шоку због туче Далиле и Цара: Сачувај Боже, нека иду! А ево ко је од њих добио огромне казне (видео)

Курир 04.02.2022
Задругари су се пробудили, па одмах кренули да препричавају и коментаришу скандалозну свађу Далиле Драгојевић и Филипа Цара. Скандал се догодио у цик зоре због Филипове љубоморе. - Сачувај Боже. И онда кукају, сваке недеље… »
Цар шутирао далилу, она покушала да бежи из "Задруге": Урлала: "Имате 5 минута да ме изведете", Филип жестоко кажњен

Цар шутирао далилу, она покушала да бежи из "Задруге": Урлала: "Имате 5 минута да ме изведете", Филип жестоко кажњен

Блиц 04.02.2022
Далила Драгојевић и Филип Цар имали су бурну ноћ, а једна од њихових свађа довела је и до физичког окршаја, после чега је Далила покушала да побегне из "Задруге 5", а Цар је кажњен због агресивног понашања. Ријалити пар је… »
Језиве сцене у српском ријалитију - због љубоморе је ишутирао из кревета! Колапс у пола ноћи, остали учесници у шоку!

Језиве сцене у српском ријалитију - због љубоморе је ишутирао из кревета! Колапс у пола ноћи, остали учесници у шоку!

Мондо 04.02.2022
Још једна свађа ријалити прељубника која је коштала три месеца хонорара. Још једна свађа ријалити прељубника која је коштала три месеца хонорара Ноћас је у Задрузи дошло до новог обрачуна Далиле Драгојевић и Филипа Цара… »
Далила бежи из задруге! Усред ноћи излетела из кревета и урлала на капији: Имате 5 минута да ме изведете одавде! Пакао! (видео)…

Далила бежи из задруге! Усред ноћи излетела из кревета и урлала на капији: Имате 5 минута да ме изведете одавде! Пакао! (видео)…

Курир 04.02.2022
Далила Драгојевић усред ноћи је излетела из кревета и отрчала на капију како би је пустили да напусти ријалити. - Имате пет минута да ме изведете! - викнула је Драгојевићка која је полугола стајала испред капије. Виев тхис пост… »
Хитна одлука великог шефа! Филип Цар брутално кажњен након што је крвнички шутнуо и ударио Далилу Драгојевић!

Хитна одлука великог шефа! Филип Цар брутално кажњен након што је крвнички шутнуо и ударио Далилу Драгојевић!

Ало 04.02.2022
Овакво понашање се стриктно кажњава у Задрузи. Синоћ је дошло до невиђеног и потпуно неочекиваног хаоса између Далиле Драгојевић и Филипа Цара. Наиме, задругар је жестоко љубоморисао својој лепшој половини однос са Стефаном… »
Стигла хитна казна за Филипа Цара: Задругар напао Далилу, а због тога му је одузета баснословна цифра!

Стигла хитна казна за Филипа Цара: Задругар напао Далилу, а због тога му је одузета баснословна цифра!

Курир 04.02.2022
Далила Драгојевић и Филип Цар имају све бурније свађе, а овај пут ју је ишутирао из кревета. Љубавни пар посвађао се због љубоморе, па је Филип поменуо Далили Стефана Карића, после чега је она уштинула. Ипак, све је кренуло по… »
Вештиће и кур**тино, Ти си беда за вратом! Филип најстрашније извређао и понизио Далилу, ове ужасне речи јој нико никада није…

Вештиће и кур**тино, Ти си беда за вратом! Филип најстрашније извређао и понизио Далилу, ове ужасне речи јој нико никада није…

Ало 04.02.2022
Скандалозно понашање Филипа Цара и колико је у стању да понизи женски род је тема у медијима већ месецима, а он изнова и изнова шокира својим изјавама. Између Далиле Драгојевић и Филипа Цара је поново дошло до свађе. Наиме… »
Александра и Драгојевић не силазе једно са другог! Нови ријалити пар тресе кревет, уздаси одјекују собом! (видео 18+)

Александра и Драгојевић не силазе једно са другог! Нови ријалити пар тресе кревет, уздаси одјекују собом! (видео 18+)

Курир 04.02.2022
Дејан Драгојевић прихватио је понуду Александре Николић да преспава у њеном кревету, а онда је одлучио да пређе на следећи ниво. Наиме, чини се да су се Дејану осладиле акције испод покривача, па је све поновио. Они су се… »
Ти си ми јад и беда, права ку*ветина у души: Цар све горе понижава Далилу! Она се правдала па му улетела у кревет

Ти си ми јад и беда, права ку*ветина у души: Цар све горе понижава Далилу! Она се правдала па му улетела у кревет

Мондо 04.02.2022
Очајни потези ријалити љубавника. Очајни потези ријалити љубавника. Далила Драгојевић и Филип Цар не престају са свађама, тешким речима и увредама. Синоћ је поново дошло до сукоба па док је Далила покушавала да га смири, он… »
"Вештице, Ти си ми јад и беда за вратом, видећеш ко сам: Ја!" Цар урлао на Далилу и вређао је, а она му улетела у кревет

"Вештице, Ти си ми јад и беда за вратом, видећеш ко сам: Ја!" Цар урлао на Далилу и вређао је, а она му улетела у кревет

Блиц 04.02.2022
Синоћ је дошло до нове свађе Далиле Драгојевић и Филипа Цара, током које су поново "пале" тешке увреде. - Ти си тај јад и беда која ми је за вратом. Вештице, ја ћу те ставити на место, како сам те једном ставио, тако ћу и други… »
Вештице, ти си беда за вратом! Цар најстрашније извређао Далилу, а онда улетели у кревет и пала врућа акција! Све му опростила!…

Вештице, ти си беда за вратом! Цар најстрашније извређао Далилу, а онда улетели у кревет и пала врућа акција! Све му опростила!…

Курир 04.02.2022
Љубав Далиле Драгојевић и Филипа Цара поново цвета, па је она поново завршила у његовом кревету где су прославили помирење. Како су се ужелили једно другог, одмах су се бацили на посао и завукли се испод покривача. Све је… »

Вести дана »