Povezane vesti
Dodik: Srpska suverena u odlučivanju
Sputnik 04.02.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska zaključcima Narodne skupštine potvrđuje da je suverena u odlučivanju i da nije destabilizujući faktor u BiH. „Mi njima zauzimamo svoj proaktivan stav u aktuelnoj krizi i sa sebe… »
Dodik: Republika Srpska suverena u odlučivanju
RTV 04.02.2022
BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da Republika Srpska zaključcima Narodne skupštine potvrđuje da je suverena u odlučivanju i da nije destabilizujući faktor u BiH. "Mi njima zauzimamo svoj proaktivan stav u aktuelnoj krizi… »
"Sa sebe skidamo klevetu iz Sarajeva": Dodik ističe da Srpska zaključcima ns RS zauzima proaktivan stav u aktuelnoj krizi u BiH…
Blic 04.02.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da Republika Srpska zaključcima Narodne skupštine potvrđuje da je suverena u odlučivanju i da nije destabilizujući faktor u BiH. - Mi njima zauzimamo svoj proaktivan stav u aktuelnoj krizi i sa sebe… »
Dodik poručio da je Srpska suverena u odlučivanju i veoma iznenađen stavom profesora ustavnog prava o Vučiću
Politika 04.02.2022
BANjALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da Republika Srpska zaključcima Narodne skupštine potvrđuje da je suverena u odlučivanju i da nije destabilizujući faktor u BiH. „Mi njima zauzimamo svoj proaktivan stav u aktuelnoj krizi… »
Vesti dana »
Ministar prosvete: Drugi dan završnog ispita protekao regularno i u najboljem redu
Blic pre 52 minutajoš 55 povezanih
Tramp na G7 objavio najgoru moguću vest za Putina! Kaže da je sad "nafta potekla", pa "uskoro" vraća sankcije Rusiji, iranski tankeri idu ka lukama (foto/video)
Kurir pre 21 minutajoš 33 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Ukrajinski dron oštetio moskovsku rafineriju nafte; Zelenski: Moskovska oblast osetila domet ukrajinskih dalekometnih mogućnosti
RTV pre 2 satajoš 51 povezana
Vučić sa premijerom Gruzije: Pred nama period još konkretnije saradnje
RTS pre 22 minutajoš 25 povezanih