Povezane vesti
Dodik: Srpska suverena u odlučivanju
Sputnik 04.02.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska zaključcima Narodne skupštine potvrđuje da je suverena u odlučivanju i da nije destabilizujući faktor u BiH. „Mi njima zauzimamo svoj proaktivan stav u aktuelnoj krizi i… »
Dodik: Republika Srpska suverena u odlučivanju
RTV 04.02.2022
BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da Republika Srpska zaključcima Narodne skupštine potvrđuje da je suverena u odlučivanju i da nije destabilizujući faktor u BiH. "Mi njima zauzimamo svoj proaktivan stav u aktuelnoj… »
"Sa sebe skidamo klevetu iz Sarajeva": Dodik ističe da Srpska zaključcima ns RS zauzima proaktivan stav u aktuelnoj krizi u…
Blic 04.02.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da Republika Srpska zaključcima Narodne skupštine potvrđuje da je suverena u odlučivanju i da nije destabilizujući faktor u BiH. - Mi njima zauzimamo svoj proaktivan stav u aktuelnoj krizi i sa… »
Dodik poručio da je Srpska suverena u odlučivanju i veoma iznenađen stavom profesora ustavnog prava o Vučiću
Politika 04.02.2022
BANjALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da Republika Srpska zaključcima Narodne skupštine potvrđuje da je suverena u odlučivanju i da nije destabilizujući faktor u BiH. „Mi njima zauzimamo svoj proaktivan stav u… »
Vesti dana »
Tzv. kosovska policija zatvorila prostorije Poreske uprave i "Dunav osiguranja" u severnom delu Kosovske Mitrovice
RTV pre 39 minutajoš 20 povezanih
Vođa "Zabranjenih" uhapšen zbog ubistva u Inđiji: Sa trojicom muškarca ubio Zorana ispred kuće, ranio i mladiće
Mondo pre 33 minutajoš 19 povezanih
Protest ispred Vazduhoplovne akademije, od četvrtka najavljena obustava rada
Insajder pre 3 satajoš 15 povezanih