Повезане вести
Додик: Српска суверена у одлучивању
Спутник 04.02.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да Република Српска закључцима Народне скупштине потврђује да је суверена у одлучивању и да није дестабилизујуц́и фактор у БиХ. „Ми њима заузимамо свој проактиван став у… »
Додик: Република Српска суверена у одлучивању
РТВ 04.02.2022
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик истакао је да Република Српска закључцима Народне скупштине потврђује да је суверена у одлучивању и да није дестабилизујући фактор у БиХ. "Ми њима заузимамо свој… »
"Са себе скидамо клевету из Сарајева": Додик истиче да Српска закључцима нс РС заузима проактиван став у актуелној кризи у БиХ…
Блиц 04.02.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик истакао је да Република Српска закључцима Народне скупштине потврђује да је суверена у одлучивању и да није дестабилизујући фактор у БиХ. - Ми њима заузимамо свој проактиван став у… »
Додик поручио да је Српска суверена у одлучивању и веома изненађен ставом професора уставног права о Вучићу
Политика 04.02.2022
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик истакао је да Република Српска закључцима Народне скупштине потврђује да је суверена у одлучивању и да није дестабилизујући фактор у БиХ. „Ми њима заузимамо свој… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 12 минутајош 1 повезана