Povezane vesti
‘Pokazao sam Zvezdi da su pogrešili’: Nemanja Matić otvorio dušu – otkrio šta mu je bio dečački san, a evo šta…
Hot sport 04.02.2022
Srbin se prisetio dečačkih dana. Bivši srpski reprezentativac i sadašnji fudbaler Mančester junajteda, Nemanja Matić, gostovao je u podkastu ‘Poe i Vuj’ i tom prilikom otkrio da mu je dečački san bio da zaigra za Crvenu zvezdu. – Tad mi je… »
Matić o neostvarenoj želji: Sanjao sam da zaigram za Zvezdu, ali nekada moraš da prihvatiš da te ne žele
Sportal blic 04.02.2022
Fudbaler , prokomentarisao je i trenutnu situaciju u redivima aktuelnog šampiona Srbije. Matić je u razgovoru za podkast "Poe i Vuj" između ostalog govorio i o svom dečačkom snu, da jednoga dana zaigra u drsu . Nekadašnji reprezentativac Srbije bio… »
"Zvezda mi je bila san, više nije": Nemanja Matić otkrio kako su ga "večiti" proglasili netalentovanim
Večernje novosti 04.02.2022
foto: EPA Siguirno da ne postoji niko ko je igrao fudbal, bar ispred zgrade, da sebe nije zamišljao u dresu Crvene zvezde ili Partizana. Zavisi koju boju više volite, crno ili crveno-belo, ali jedno je sigurno, gol na "Marakani" ili na "JNA" je vrhunac… »
Zvezda mi je bila san kad sam bio dete... Više nije! Matić kritikovao tim sa "Marakane": Gde su vam mladi igrači?
Mondo 04.02.2022
Hteo je da igra za Crvenu zvezdu, ali se neće vratiti u klub u kome je ponikao i koji ga se odrekao. Hteo je da igra za Crvenu zvezdu, ali se neće vratiti u klub u kome je ponikao i koji ga se odrekao. Srpski fudbaler Nemanja Matić (33) imao je vrlo… »
Vesti dana »
Nedelja pred nama donosi vrtoglave promene temperature, a sredi će se mnogi radovati: Ovakvo vreme nas očekuje
Telegraf pre 18 minutajoš 7 povezanih
Prva reakcija Džejka Pola posle pobede nad Tajsonom: "Inspirisao me je najteži i najgori protivnik na planeti"
Telegraf pre 42 minutajoš 10 povezanih
Danas je veliki praznik Đurđic: Mnogi slave slavu, ovo su običaji koje bi trebalo ispoštovati
Mondo pre 36 minutajoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Šolc pozvao Putina da povuče trupe; Zelenski: "Minsk 3" se neće dogoditi
RTV pre 49 minutajoš 4 povezane