Povezane vesti
‘Pokazao sam Zvezdi da su pogrešili’: Nemanja Matić otvorio dušu – otkrio šta mu je bio dečački san, a evo šta misli o…
Hot sport 04.02.2022
Srbin se prisetio dečačkih dana. Bivši srpski reprezentativac i sadašnji fudbaler Mančester junajteda, Nemanja Matić, gostovao je u podkastu ‘Poe i Vuj’ i tom prilikom otkrio da mu je dečački san bio da zaigra za Crvenu zvezdu. – Tad mi je pomogla… »
Matić o neostvarenoj želji: Sanjao sam da zaigram za Zvezdu, ali nekada moraš da prihvatiš da te ne žele
Sportal blic 04.02.2022
Fudbaler , prokomentarisao je i trenutnu situaciju u redivima aktuelnog šampiona Srbije. Matić je u razgovoru za podkast "Poe i Vuj" između ostalog govorio i o svom dečačkom snu, da jednoga dana zaigra u drsu . Nekadašnji reprezentativac Srbije bio je… »
"Zvezda mi je bila san, više nije": Nemanja Matić otkrio kako su ga "večiti" proglasili netalentovanim
Večernje novosti 04.02.2022
foto: EPA Siguirno da ne postoji niko ko je igrao fudbal, bar ispred zgrade, da sebe nije zamišljao u dresu Crvene zvezde ili Partizana. Zavisi koju boju više volite, crno ili crveno-belo, ali jedno je sigurno, gol na "Marakani" ili na "JNA" je vrhunac… »
Zvezda mi je bila san kad sam bio dete... Više nije! Matić kritikovao tim sa "Marakane": Gde su vam mladi igrači?
Mondo 04.02.2022
Hteo je da igra za Crvenu zvezdu, ali se neće vratiti u klub u kome je ponikao i koji ga se odrekao. Hteo je da igra za Crvenu zvezdu, ali se neće vratiti u klub u kome je ponikao i koji ga se odrekao. Srpski fudbaler Nemanja Matić (33) imao je vrlo… »
Vesti dana »
Beograd: Studenti Pravnog fakulteta od Vučića zatražili izbore, podržali glumce Narodnog pozorišta
Novi magazin pre 14 minutajoš 25 povezanih
Zelenski odmah reagovao posle packe Trampa! Nagli zaokret Kijeva, izbori mogu biti održani za 60 do 90 dana!
Kurir pre 10 minutajoš 39 povezanih
Tri scenarija za Niš! Predsednik Vučić ponovio da je 15. januar krajnji rok
Alo pre 1 satjoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane