Повезане вести
‘Показао сам Звезди да су погрешили’: Немања Матић отворио душу – открио шта му је био дечачки сан, а ево шта мисли о…
Хот спорт 04.02.2022
Србин се присетио дечачких дана. Бивши српски репрезентативац и садашњи фудбалер Манчестер јунајтеда, Немања Матић, гостовао је у подкасту ‘Пое и Вуј’ и том приликом открио да му је дечачки сан био да заигра за Црвену звезду. –… »
Матић о неоствареној жељи: Сањао сам да заиграм за Звезду, али некада мораш да прихватиш да те не желе
Спортал блиц 04.02.2022
Фудбалер , прокоментарисао је и тренутну ситуацију у редивима актуелног шампиона Србије. Матић је у разговору за подкаст "Пое и Вуј" између осталог говорио и о свом дечачком сну, да једнога дана заигра у дрсу . Некадашњи… »
"Звезда ми је била сан, више није": Немања Матић открио како су га "вечити" прогласили неталентованим
Вечерње новости 04.02.2022
фото: ЕПА Сигуирно да не постоји нико ко је играо фудбал, бар испред зграде, да себе није замишљао у дресу Црвене звезде или Партизана. Зависи коју боју више волите, црно или црвено-бело, али једно је сигурно, гол на "Маракани"… »
Звезда ми је била сан кад сам био дете... Више није! Матић критиковао тим са "Маракане": Где су вам млади играчи?
Мондо 04.02.2022
Хтео је да игра за Црвену звезду, али се неће вратити у клуб у коме је поникао и који га се одрекао. Хтео је да игра за Црвену звезду, али се неће вратити у клуб у коме је поникао и који га се одрекао. Српски фудбалер Немања… »
Вести дана »

Руси бацили прву навођењу ваздушну бомбу код Харкова; напад на нафтна и гасна постројења у Русији
РТС пре 28 минутајош 14 повезаних

У Србији током дана претежно сунчано: Колика ће бити највиша температура?
Еуроневс пре 48 минутајош 13 повезаних

(ФОТО) Судар аутомобила и аутобуса на путу ка Крагујевцу: Погинуо возач аута, двоје повређено
Н1 Инфо пре 18 минутајош 24 повезане

Свети Тома, седи дома - слава зидара, бачвара, калдрмџија, столара, дунђера
Н1 Инфо пре 48 минутајош 11 повезаних

Велики број демонстраната широм САД на мирним протестима „Без краљева"
Политика пре 1 сатјош 9 повезаних