Povezane vesti
Primer svima: ‘Jako sam vezan za roditelje! Sve bih im dao jer oni zaslužuju najbolje!’
Hot sport 04.02.2022
Skromnost je vrlina velikih ljudi! Dušan Vlahović sada ima sve ono što mnoga deca sanjaju.. Igra u velikom klubu, idol je milionima navijača i svi su samo gledaju u njega, ipak, Dušan je od malena bio jedan više nego skroman momak. ‘Jako sam vezan za… »
Vlahović pokazao koliko je skroman: "Da imam za garderobu i more"
Sportske.net 04.02.2022
Dušan Vlahović je u jednom od svojih starih intervjua, još jednom koji je ponovo privukao pažnju javnosti, dokazao koliko je skroman. On je u razgovoru za jedan magazani prošle godine govorio o odlasku u Italiju i odvajanju od porodice. "Jako sam vezan… »
Vesti dana »
Dok padaju američke letelice, Tramp proglašava pobedu: Kakva dominacija kad Iran ruši avione i helikoptere?
Mondo pre 2 satajoš 56 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 4 satijoš 33 povezane
U Katoličkoj ckrvi u Nišu proslavljen Uskrs, misi nije prisustvovao niko iz gradske vlasti
Medijska kutija pre 11 satijoš 21 povezana
Pažnja, imamo novo tenisko čudo! Svet će opet pričati o "Rafi" iz Španije, koji je osvojio prvu ATP titulu
Telegraf pre 2 satajoš 21 povezana
Koalicija oko SNS osvojila 63,26 odsto glasova u Majdanpeku, u skupštinu ušle još dve liste
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 12 povezanih