Povezane vesti
Jasminka Petrović: „Letenje“ bez granica
Nova 04.02.2022
Knjigu sam pisala za tinejdžere, i iznenadila sam se kada sam čula da je čitaju i mnogo mlađi i mnogo stariji. A još više koliko za nju postoji interesovanje u drugim zemljama, da nije samo lokalna priča, kaže za Nova.rs Jasminka Petrović, autorka romana… »
Predstavljeno specijalno izdanje "Leta kada sam naučila da letim"
Dnevnik 04.02.2022
BEOGRAD: U Jugoslovenskoj kinoteci juče je održana promocija specijalnog izdanja višestruko nagrađivanog romana Jasminke Petrović u izdanju Kreativnog centra – „Leto kad sam naučila da letim“, koja se nalazi i u izboru lektire za sedmi razred. Povod za… »
Uvertira za premijeru filma „Leto kad sam naučila da letim“
Danas 03.02.2022
Izdavačka kuća Kreativni centar juče je u Jugoslovenskoj kinoteci predstavila specijalno izdanje najpoznatijeg, najčitanijeg i višestruko nagrađivanog romana Jasminke Petrović „Leto kad sam naučila da letim“, koji se posle pozorišne i radio adaptacije… »
Vesti dana »
Ko će biti na izborima 25. oktobra: RIK do sada proglasio 13 izbornih lista, evo kada ističe rok za prijavu
NIN pre 1 satjoš 24 povezane
Grupa Stav: Abolicijom montiranog postupka nećete dobiti još jedan politički poen
Serbian News Media pre 2 satajoš 27 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 28. septembar: Ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 4 satijoš 23 povezane
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 16 minutajoš 61 povezana
Počelo puštanje 5.000 tona evrodizela iz državnih rezervi da bi se održala stabilnost tržišta
Glas Zaječara pre 2 satajoš 16 povezanih