Povezane vesti
Jasminka Petrović: „Letenje“ bez granica
Nova 04.02.2022
Knjigu sam pisala za tinejdžere, i iznenadila sam se kada sam čula da je čitaju i mnogo mlađi i mnogo stariji. A još više koliko za nju postoji interesovanje u drugim zemljama, da nije samo lokalna priča, kaže za Nova.rs Jasminka Petrović… »
Predstavljeno specijalno izdanje "Leta kada sam naučila da letim"
Dnevnik 04.02.2022
BEOGRAD: U Jugoslovenskoj kinoteci juče je održana promocija specijalnog izdanja višestruko nagrađivanog romana Jasminke Petrović u izdanju Kreativnog centra – „Leto kad sam naučila da letim“, koja se nalazi i u izboru lektire za sedmi razred… »
Uvertira za premijeru filma „Leto kad sam naučila da letim“
Danas 03.02.2022
Izdavačka kuća Kreativni centar juče je u Jugoslovenskoj kinoteci predstavila specijalno izdanje najpoznatijeg, najčitanijeg i višestruko nagrađivanog romana Jasminke Petrović „Leto kad sam naučila da letim“, koji se posle pozorišne i radio… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 3 satajoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 4 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana