Povezane vesti
Jasminka Petrović: „Letenje“ bez granica
Nova 04.02.2022
Knjigu sam pisala za tinejdžere, i iznenadila sam se kada sam čula da je čitaju i mnogo mlađi i mnogo stariji. A još više koliko za nju postoji interesovanje u drugim zemljama, da nije samo lokalna priča, kaže za Nova.rs Jasminka Petrović… »
Predstavljeno specijalno izdanje "Leta kada sam naučila da letim"
Dnevnik 04.02.2022
BEOGRAD: U Jugoslovenskoj kinoteci juče je održana promocija specijalnog izdanja višestruko nagrađivanog romana Jasminke Petrović u izdanju Kreativnog centra – „Leto kad sam naučila da letim“, koja se nalazi i u izboru lektire za sedmi razred… »
Uvertira za premijeru filma „Leto kad sam naučila da letim“
Danas 03.02.2022
Izdavačka kuća Kreativni centar juče je u Jugoslovenskoj kinoteci predstavila specijalno izdanje najpoznatijeg, najčitanijeg i višestruko nagrađivanog romana Jasminke Petrović „Leto kad sam naučila da letim“, koji se posle pozorišne i radio… »
Vesti dana »

Policajac u privatnom razgovoru potvrdio da su ga povrijedile kolege
Al Jazeera pre 14 minutajoš 28 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 6 satijoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 2 satajoš 54 povezane