Повезане вести
Јасминка Петровић: „Летење“ без граница
Нова 04.02.2022
Књигу сам писала за тинејџере, и изненадила сам се када сам чула да је читају и много млађи и много старији. А још више колико за њу постоји интересовање у другим земљама, да није само локална прича, каже за Нова.рс Јасминка… »
Представљено специјално издање "Лета када сам научила да летим"
Дневник 04.02.2022
БЕОГРАД: У Југословенској кинотеци јуче је одржана промоција специјалног издања вишеструко награђиваног романа Јасминке Петровић у издању Креативног центра – „Лето кад сам научила да летим“, која се налази и у избору лектире за… »
Увертира за премијеру филма „Лето кад сам научила да летим“
Данас 03.02.2022
Издавачка кућа Креативни центар јуче је у Југословенској кинотеци представила специјално издање најпознатијег, најчитанијег и вишеструко награђиваног романа Јасминке Петровић „Лето кад сам научила да летим“, који се после… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс открива која компанија је главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Правда пре 37 минутајош 16 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Нова пре 52 минутајош 20 повезаних