Повезане вести

Не бисте га препознали на улици: "Гроф" Божовић драстично променио физички изглед /фото/

Не бисте га препознали на улици: "Гроф" Божовић драстично променио физички изглед /фото/

Спортал блиц 04.02.2022
Бивши тренер Црвене звезде изгледа непрепознатљиво. Актуелни шеф стручног штаба Арсенал Туле је доживео драстичну физичку промену због које га многи, дословно, нису препознали. Божовић је описао шта се десило и како је дошло до… »
‘Почео сам нагло да седим, обрве су побелеле’: Шокантна исповест Миодрага Божовића – погледајте Грофа каквог никада нисте…

‘Почео сам нагло да седим, обрве су побелеле’: Шокантна исповест Миодрага Божовића – погледајте Грофа каквог никада нисте…

Хот спорт 04.02.2022
Многи се питају шта му се десило. Фудбалска јавност у Србији остала је шокирана, када је видела фотографију на којој се налази некадашњи страгег Црвене звезде, Миодраг Божовић. Наиме, популарном ‘Грофу’ се драстично променио… »
Промена Грофа Божовића - Да ли бисте га препознали и шта он каже о томе?

Промена Грофа Божовића - Да ли бисте га препознали и шта он каже о томе?

Спортске.нет 04.02.2022
Црногорски стручњак Миодраг Гроф Божовић доживео је наглу промену у свом физичком изгледу, о чему је говорио за "Спорт клуб". Није у питању лоше здравствено стање, барем према његовим речима, али промена је драстична. Гроф се… »
Не бисте га препознали: Миодраг Гроф Божовић не личи на себе (фото)

Не бисте га препознали: Миодраг Гроф Божовић не личи на себе (фото)

Вечерње новости 04.02.2022
Фото: Н.Параушић Гроф не личи на себе, што се види по последњим фотографијама, а у свом стилу је прокоментарисао шта је довело до такве промене. - Није баш преко једне ноћи, јесте преко 30. Почео сам нагло да седим, коса је… »

Вести дана »