Povezane vesti
Motika: Nisam razmišljao kad me je Zvezda pozvala, veliki sam fan Piksija
Danas 04.02.2022
Prvo je u Ljutice Bogdana stigao njegov mlađi brat Nikola, a potom je Crvena zvezda „diplomatskim kanalima“ uspela da izdejstvuje i prelazak Nemanje Motike, 19-godišenjeg veoma talentovanog ofanzivnog bočnog igrača. Doskorašnji fudbaler Bajerna, koji je… »
Jedan poziv menja sve: Motika blistao na promociji, evo zbog čega je izabrao baš Zvezdu!
Hot sport 04.02.2022
Jedan od najtalentovanijih fudbalera u Evropi – Nemanja Motika potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a danas je zvanično predstavljen u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“, gde nije mogao da sakrije oduševljenje zbog dolaska u voljeni… »
Motika predstavljen: Piksija obožavam, odbio sam velike ponude zbog Zvezde
Nova 04.02.2022
Jedan od najtalentovanijih fudbalera u Evropi, Nemanja Motika, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a sada je zvanično predstavljen. „Imao sam nekoliko ponuda od klubova iz Evrope, ali kada je stigao poziv Crvene zvezde – nisam… »
"Za mene je zvezda najveća": Nemanja Motika predstavljen na Marakani: Nisam imao dilemu
Sportal blic 04.02.2022
Jedan od najtalentovanijih fudbalera u Evropi - Nemanja Motika potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a danas je zvanično predstavljen u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“, gde nije mogao da sakrije oduševljenje zbog dolaska u voljeni… »
Vesti dana »
Vanredno u 10 opština - bez struje više od 6.000 domaćinstava, premijer Macut obilazi ugrožena područja
RTS pre 3 minutajoš 58 povezanih
Protesti u Iranu: Stotine poginulih, Tramp razmatra vojne opcije
BBC News pre 9 minutajoš 38 povezanih
Vučić razgovarao sa rukovodstvom mađarskog MOL o mogućnosti kupovine kompanije NIS
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 17 povezanih
Vanredna odbrana od poplava na Južnoj Moravi kod Vranja, premijer Macut obilazi ugrožena područja
Sputnik pre 54 minutajoš 16 povezanih
Lakićević: Deca u saobraćaju ginu kao putnici u vozilu, roditelji im često ne vezuju pojas
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih