Povezane vesti
Motika: Nisam razmišljao kad me je Zvezda pozvala, veliki sam fan Piksija
Danas 04.02.2022
Prvo je u Ljutice Bogdana stigao njegov mlađi brat Nikola, a potom je Crvena zvezda „diplomatskim kanalima“ uspela da izdejstvuje i prelazak Nemanje Motike, 19-godišenjeg veoma talentovanog ofanzivnog bočnog igrača. Doskorašnji fudbaler Bajerna… »
Jedan poziv menja sve: Motika blistao na promociji, evo zbog čega je izabrao baš Zvezdu!
Hot sport 04.02.2022
Jedan od najtalentovanijih fudbalera u Evropi – Nemanja Motika potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a danas je zvanično predstavljen u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“, gde nije mogao da sakrije oduševljenje zbog dolaska u… »
Motika predstavljen: Piksija obožavam, odbio sam velike ponude zbog Zvezde
Nova 04.02.2022
Jedan od najtalentovanijih fudbalera u Evropi, Nemanja Motika, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a sada je zvanično predstavljen. „Imao sam nekoliko ponuda od klubova iz Evrope, ali kada je stigao poziv Crvene zvezde – nisam… »
"Za mene je zvezda najveća": Nemanja Motika predstavljen na Marakani: Nisam imao dilemu
Sportal blic 04.02.2022
Jedan od najtalentovanijih fudbalera u Evropi - Nemanja Motika potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a danas je zvanično predstavljen u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“, gde nije mogao da sakrije oduševljenje zbog dolaska u… »
Vesti dana »
Preminuo poznati reditelj Milorad Milinković; Zvaničnici uputili saučešće
RTV pre 14 minutajoš 88 povezanih
Ova stvar ga je odala, a u poteri učestvovali i građani: Novi detalji akcije u Jagodini, evo kako je lociran ubica iz Jagodine - Dačić otkrio sve
Kurir pre 2 satajoš 42 povezane
Francuska: Preminuo Žan-Mari Le Pen, osnivač krajnje desničarskog Nacionalnog fronta
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana