Повезане вести
Без дилеме, звезда је највећа: Звезда представила Бајернов "бисер" (фото)
Вечерње новости 04.02.2022
ФОТО: ФК Црвена звезда Мотика није могао да сакрије одушевљење због доласка у вољени клуб. - Имао сам више понуда других клубова, али када је стигла Звездина, нисам размишљао. Потрудио сам се да дођем у Звезду, велики клуб… »
Мотика: Када је дошао позив Звезде нисам размишљао
Вести онлине 04.02.2022
Имао сам неколико понуда од клубова из Европе, али када је стигао позив Црвене звезде нисам размишљао и брзо сам се одлучио да дођем, рекао је један од најталентованијих фудбалера у Европи Немања Мотика. – Још од малих ногу сам… »
Мркела: Чекамо одговор за Ада, Павков сигурно остаје
Данас 04.02.2022
Охи је током јануара и званично заведен као појачање; стигао је и Кристијан Пичини као неко ко би одмах могао да заигра на месту десног бека, као и Немања Мотика, који је лиценциран за наставак Лиге Европе, упркос томе што има… »
Мркела: Мотика може да направи разлику
Спортски журнал 04.02.2022
Истиче Мркела да ће клуб и у наредним изазовима рачунати на миљеника навијача Милана Павкова. Треће појачање Црвене звезде у зимском прелазном року је талентовани крилни нападач Немања Мотика из минхенског Бајерна. Спортски… »
Навијачи се шале, Мркела открио шта се дешава са Павковим
Нова 04.02.2022
Нападач Милан Павков остаће шпиц Црвене звезде и у наредном периоду, рекао је Митар Мркела, спортски директор клуба из Љутице Богдана. Звезда је завршила припреме, вратила се у четвртак у Београд и у петак је представљен… »
На "Маракани" чекају још једно појачање, шта ће бити са Павковом?
Спортске.нет 04.02.2022
Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела потврдио је да клуб жели Едмунда Ада из Шерифа, али да још чекају одговор друге стране. На данашњем представљању Немање Мотике, Митар Мркела је такође одговарао на питања медија… »
Он верује у ново појачање звезде: Мркела сматра да Мотика може да направи разлику, а потом је открио да ли Павков одлази са…
Хот спорт 04.02.2022
Треће појачање Црвене звезде у зимском прелазном року јесте талентовани крилни нападач Немања Мотика који је из минхенског Бајерна појачао клуб са Маракане. Спортски директор Митар Мркела изнео је утиске поводом доласка једног… »
Звезда представила Бајерновог ђака - Шта му је рекао Марко Марин и коју легенду клуба обожава?
Спортске.нет 04.02.2022
Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела представио је данас ново појачање овог клуба Немању Мотику на стадиону "Рајко Митић". Мотика је стигао из минхенског Бајерна пре неколико дана. Оцењен је као велики таленат немачког… »
Вести дана »
Народна банка Србије осигурава стабилност девизног тржишта и несметано снабдевање евром
Наслови.аи пре 15 минутајош 30 повезаних
Борба Абу Дабија и Мола за НИС! Да ли је Фајненшел тајмс открио најближег купца Нафтне индустрије Србије?
Дневник пре 2 сатајош 28 повезаних
"Грађани купују и за следећу годину, свега се плаше" - цена пелета драстично скочила на стовариштима широм Србије: Шта кажу произвођачи?
Блиц пре 3 сатајош 9 повезаних
Милојевић оптимиста пред дуел са Штурмом, причао и о Арнаутовићу: У великом смо замору, што се тиме Марка, видећемо
Еуроневс пре 35 минутајош 49 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних