Повезане вести

Дође ми да бљујем ватру на све живо! Анастасија бесна као рис, открила шта ју је снашло по повратку из Дубаија! (фото)

Дође ми да бљујем ватру на све живо! Анастасија бесна као рис, открила шта ју је снашло по повратку из Дубаија! (фото)

Курир 04.02.2022
Певачица Анастасија Ражнатовић пожалила се својим пратиоцима на Инстаграму шта ју је снашло по повратку из Дубаија. Она је неколико дана била на одмору са пријатељицом, али су пропустиле лет за који су првобитно купиле карте. -… »
Дође ми да бљујем ватру на све живо: Анастасија доживела драму у Дубаију! Огласила се и објаснила шта се десило (фото)

Дође ми да бљујем ватру на све живо: Анастасија доживела драму у Дубаију! Огласила се и објаснила шта се десило (фото)

Мондо 04.02.2022
Певачица Анастасија Ражнатовић по повратку за Београд доживела је драму на аеродрому у Дубаију. Певачица Анастасија Ражнатовић по повратку за Београд доживела је драму на аеродрому у Дубаију. Певачица Анастасија Ражнатовић је… »
Дође вам да бљујете ватру на све живо! Анастасија заглављена у Дубаију, огласила се после хаоса који је преживела (видео)

Дође вам да бљујете ватру на све живо! Анастасија заглављена у Дубаију, огласила се после хаоса који је преживела (видео)

Курир 04.02.2022
Анастасија Ражнатовић пропустила је лет у Дубаију и могућност да се синоћ врати у Београд, а то је и саопштила својим пратиоцима. Овога пута, она се поново огласила и нерасположено изјавила да се њеној другарици Дарији и њој… »

Вести дана »