Povezane vesti

Dođe mi da bljujem vatru na sve živo! Anastasija besna kao ris, otkrila šta ju je snašlo po povratku iz Dubaija! (foto)

Dođe mi da bljujem vatru na sve živo! Anastasija besna kao ris, otkrila šta ju je snašlo po povratku iz Dubaija! (foto)

Kurir 04.02.2022
Pevačica Anastasija Ražnatović požalila se svojim pratiocima na Instagramu šta ju je snašlo po povratku iz Dubaija. Ona je nekoliko dana bila na odmoru sa prijateljicom, ali su propustile let za koji su prvobitno kupile karte. - Propušten let zbog… »
Dođe mi da bljujem vatru na sve živo: Anastasija doživela dramu u Dubaiju! Oglasila se i objasnila šta se desilo (foto)

Dođe mi da bljujem vatru na sve živo: Anastasija doživela dramu u Dubaiju! Oglasila se i objasnila šta se desilo (foto)

Mondo 04.02.2022
Pevačica Anastasija Ražnatović po povratku za Beograd doživela je dramu na aerodromu u Dubaiju. Pevačica Anastasija Ražnatović po povratku za Beograd doživela je dramu na aerodromu u Dubaiju. Pevačica Anastasija Ražnatović je nekoliko dana… »
Dođe vam da bljujete vatru na sve živo! Anastasija zaglavljena u Dubaiju, oglasila se posle haosa koji je preživela (video)

Dođe vam da bljujete vatru na sve živo! Anastasija zaglavljena u Dubaiju, oglasila se posle haosa koji je preživela (video)

Kurir 04.02.2022
Anastasija Ražnatović propustila je let u Dubaiju i mogućnost da se sinoć vrati u Beograd, a to je i saopštila svojim pratiocima. Ovoga puta, ona se ponovo oglasila i neraspoloženo izjavila da se njenoj drugarici Dariji i njoj svašta izdešavalo… »

Vesti dana »