Povezane vesti

Ispod svog kvaliteta ne želim da snimam: Ovako je govorila zaboravljena glumica Vesna Malohodžić u jednom od poslednjih…

Ispod svog kvaliteta ne želim da snimam: Ovako je govorila zaboravljena glumica Vesna Malohodžić u jednom od poslednjih…

Kurir 04.02.2022
Srpska glumica Vesna Malohodžić preminula je danas u 75. godini, a pre sedam godina dala je poslednji intervju za jedan domaći medij. Vesna Malohodžić je bila i ostala jedna od najlepših i najtalentovanijih jugoslovenskih glumica. Gledaoci su je… »
Vesna Malohodžić – glumica koju su svi zaboravili

Vesna Malohodžić – glumica koju su svi zaboravili

Nova 04.02.2022
„Zaboravljena sam. Karijeru sam počela sa zabavnom emisijom „Koncert za mladi ludi svet” 1968, a poslednje što sam radila je TV drama „Seoba Srba”, 1994. Niko me već 22 godine nije pozvao, a utkala sam 26 godina svog velikog rada u… »
Niko je preko 2 decenije nije pozvao da glumi: Vesna Malohodžić umrla zaboravljena od svih, bolovala i preživela veliku…

Niko je preko 2 decenije nije pozvao da glumi: Vesna Malohodžić umrla zaboravljena od svih, bolovala i preživela veliku…

Kurir 04.02.2022
Glumica Vesna Malohodžić preminula je u 75. godini, a poslednjih godina nije se pojavljivala u javnosti. Poslednju ulogu odigrala je davne 1994. godine u TV drami "Seoba Srba" i od tada nije stala pred kamere. Gledali smo je u "Boljem životu", "Vrućem… »

Vesti dana »