Povezane vesti
Ispod svog kvaliteta ne želim da snimam: Ovako je govorila zaboravljena glumica Vesna Malohodžić u jednom od poslednjih…
Kurir 04.02.2022
Srpska glumica Vesna Malohodžić preminula je danas u 75. godini, a pre sedam godina dala je poslednji intervju za jedan domaći medij. Vesna Malohodžić je bila i ostala jedna od najlepših i najtalentovanijih jugoslovenskih glumica. Gledaoci su je… »
Niko je preko 2 decenije nije pozvao da glumi: Vesna Malohodžić umrla zaboravljena od svih, bolovala i preživela veliku…
Kurir 04.02.2022
Glumica Vesna Malohodžić preminula je u 75. godini, a poslednjih godina nije se pojavljivala u javnosti. Poslednju ulogu odigrala je davne 1994. godine u TV drami "Seoba Srba" i od tada nije stala pred kamere. Gledali smo je u "Boljem životu", "Vrućem… »
Vesna Malohodžić – glumica koju su svi zaboravili
Nova 04.02.2022
„Zaboravljena sam. Karijeru sam počela sa zabavnom emisijom „Koncert za mladi ludi svet” 1968, a poslednje što sam radila je TV drama „Seoba Srba”, 1994. Niko me već 22 godine nije pozvao, a utkala sam 26 godina svog velikog rada u… »
Vesti dana »

Drama u Ustaničkoj: Mladić (23) povređen u saobraćajnoj nesreći, Hitnoj pomoći se najviše javljale ove grupe ljudi
Blic pre 56 minutajoš 19 povezanih

Danas vanredna sednica Skupštine Srbije Pred poslanicima 46 tačaka dnevnog reda
Dnevnik pre 10 minutajoš 9 povezanih