Povezane vesti
Slađi hitno operisan tumor! Operacija trajala 3 sata! Evo šta poručuje Đani!
Svet & Skandal 04.02.2022
Supruga folkera, Radiše Trajkovića Đanija, Slađa, primljena je u bolnicu gde je hitno operisana. PRINTSCREEN/INSTAGRAM Naime, kako domaći mediji prenose, reč je o tumoru na bubregu, koji je slučajno otkriven rutinskim pregledom. Slađi je tada… »
Oglasila se Slađa nakon operacije tumora! Đanijeva supruga iz bolnice otkrila kako se oseća - "Držim se"
Mondo 04.02.2022
Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija hitno je operisana nakon što su slučajno otkrili da ima rak bubrega. Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija hitno je operisana nakon što su slučajno otkrili da ima rak bubrega. Kako je Đani otkrio… »
Loše mi je, valjda više nemam tumor: Đanijeva Slađa se oglasila nakon operacije, otkrila kako se oseća
Kurir 04.02.2022
Supruga pevača Radiše Trajković Đanija, Slađana Trajković hitno je primljena u bolnicu gde je operisala tumor na bubregu. Ona se sada oglasila nakon ozbiljne hirurške intervencije i otkrila da se ne oseća najbolje. - Loše mi je, operisala sam… »
Đani za Nova.rs o zdravstvenom stanju supruge nakon otkrića da ima rak bubrega
Nova 04.02.2022
Supruga pevača Radiše Trajković Đanija, Slađana Trajković, ima rak bubrega i hitno je operisana. Pevač Radiša Trajković Đani potvrdio je da se njegove supruga Slađa nedavno operisala i otkrio da je rak bubrega uspešno otklonjen. „Trenutno… »
"Operacija je trajala 3 sata, prolazimo kroz težak period": Đani očajan zbog bolesti supruge Slađe, slučajno otkrila da…
Blic 04.02.2022
Supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković primljena je u bolnicu gde je hitno operisana. Naime, njoj je dijagnostifikovan rak bubrega, te su lekari odlučili odmah da je operišu. Vest o njenoj bolesti povtrdio je i Đani za… »
Vesti dana »
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 11 satijoš 2 povezane
Blokada petlje kod Beogradske arene na Novom Beogradu: Okupljeni održali 15 minuta tišine, protestna šetnja i u Barajevu i Zemunu (foto)
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Petković: Odlučno demantujem lažnu prištinsku vest o zabrani odlaska na izbore raseljenima
Alo pre 41 minutajoš 7 povezanih