Повезане вести

Лоше ми је, ваљда више немам тумор: Ђанијева Слађа се огласила након операције, открила како се осећа

Лоше ми је, ваљда више немам тумор: Ђанијева Слађа се огласила након операције, открила како се осећа

Курир 04.02.2022
Супруга певача Радише Трајковић Ђанија, Слађана Трајковић хитно је примљена у болницу где је оперисала тумор на бубрегу. Она се сада огласила након озбиљне хируршке интервенције и открила да се не осећа најбоље. - Лоше ми је… »
Огласила се Слађа након операције тумора! Ђанијева супруга из болнице открила како се осећа - "Држим се"

Огласила се Слађа након операције тумора! Ђанијева супруга из болнице открила како се осећа - "Држим се"

Мондо 04.02.2022
Супруга певача Радише Трајковића Ђанија хитно је оперисана након што су случајно открили да има рак бубрега. Супруга певача Радише Трајковића Ђанија хитно је оперисана након што су случајно открили да има рак бубрега. Како је… »
Слађи хитно оперисан тумор! Операција трајала 3 сата! Ево шта поручује Ђани!

Слађи хитно оперисан тумор! Операција трајала 3 сата! Ево шта поручује Ђани!

Свет & Скандал 04.02.2022
Супруга фолкера, Радише Трајковића Ђанија, Слађа, примљена је у болницу где је хитно оперисана. ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ Наиме, како домаћи медији преносе, реч је о тумору на бубрегу, који је случајно откривен рутинским прегледом… »
Ђани за Нова.рс о здравственом стању супруге након открића да има рак бубрега

Ђани за Нова.рс о здравственом стању супруге након открића да има рак бубрега

Нова 04.02.2022
Супруга певача Радише Трајковић Ђанија, Слађана Трајковић, има рак бубрега и хитно је оперисана. Певач Радиша Трајковић Ђани потврдио је да се његове супруга Слађа недавно оперисала и открио да је рак бубрега успешно отклоњен… »
"Операција је трајала 3 сата, пролазимо кроз тежак период": Ђани очајан због болести супруге Слађе, случајно открила да има…

"Операција је трајала 3 сата, пролазимо кроз тежак период": Ђани очајан због болести супруге Слађе, случајно открила да има…

Блиц 04.02.2022
Супруга фолкера Радише Трајковића Ђанија, Слађана Трајковић примљена је у болницу где је хитно оперисана. Наиме, њој је дијагностификован рак бубрега, те су лекари одлучили одмах да је оперишу. Вест о њеној болести повтрдио је… »

Вести дана »