Повезане вести
‘Била би грехота да испадну из суперлиге’: ‘Земљотрес’ у Крагујевцу, Лалатовић потврдио да преузима Раднички!
Хот спорт 04.02.2022
Ово је дефинитвно ‘бомба дана’ у Суперлиги Србије. Дилеме више нема, Ненад Лалатовић је нови тренер Радничког из Крагујевца. Без обзира што уговор још увек није потписан, 44-годишњи стручњак је потврдио Куриру да ће преузети… »
Лалатовић се вратио тамо где га је звезда слала: Не седи ми се код куће, грехота да испадну из лиге!
Мондо 04.02.2022
"Прихватио сам!", рекао је темпераментни тренер. "Прихватио сам!", рекао је темпераментни тренер Више не постоји дилема, Ненад Лалатовић нови је тренер Радничког 1923 из Крагујевца. Темпераментни српски тренер, освајач трофеја… »
Вести дана »
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Недељник пре 1 сатјош 19 повезаних
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Данас пре 1 сатјош 13 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Нова пре 2 сатајош 7 повезаних
У Аустралији данас почела примена забране друштвених мрежа за млађе од 16 година
Сербиан Невс Медиа пре 59 минутајош 14 повезаних