Povezane vesti
Zadrugar se oglasio iz bolnice! Napustio Belu kuću zbog zdravstvenog problema, a sad poručio: Idemo da rešimo problem
Kurir 04.02.2022
Bivši zadrugar Bane Čolak napustio je hitno "Zadrugu" zbog zdravstvenih problema. Veliki šef je putem pisma obavestio zadrugare o tome, a onda su ga svi ispratili na kapiju. On se nakon izlaska oglasio i objasnio o čemu se tačno radi. - Imao sam… »
Izašao iz zadruge, pa otkrio sve tajne rijalitija: "Car je dobio informacije da se napolju ne kotira dobro - između njega i…
Blic 03.02.2022
Bane Čolak juče je napustio "Zadrugu" iz zdravstvenih razloga. Produkcija je pismom obavestila zadrugare da će Bane biti opravdano odsutan iz rijalitija dok ne ozdravi. Ekipa portala Puls online je kontaktirala Čolaka čim je napustio luksuzno imanje… »
Vesti dana »
Protesti i blokade i danas po gradovima Srbije - skup profesora "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu
RTS pre 11 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih
Štrajk dela škola u Srbiji se nastavlja obustavom rada ili skraćenim časovima
RTS pre 11 minutajoš 23 povezane
Detaljna prognoza do kraja sedmice: Dominiraće mraz, evo za koliko temperature padaju i da li nas očekuje sneg
Telegraf pre 2 satajoš 16 povezanih