Повезане вести

"Надал ће освојити Ролан Гарос, али ће Ђоковић бити најбољи икада!" Невиђено "предвиђање" познатог Британца: Новак је…

"Надал ће освојити Ролан Гарос, али ће Ђоковић бити најбољи икада!" Невиђено "предвиђање" познатог Британца: Новак је…

Спортал блиц 05.02.2022
Бивши британски тенисер, , изнео је своје виђење у вези актуелног распореда снага у свету тениса. Руседски је анализирао колико би још гренд слем титула могли да освоје тенисери чувене “велике тројке“, где даје највише шанси да… »
"Новак ме се плаши" Швајцарски тенисер шокирао изјавом, тврди да Ђоковић стрепи од њихових дуела на гренд слемовима

"Новак ме се плаши" Швајцарски тенисер шокирао изјавом, тврди да Ђоковић стрепи од њихових дуела на гренд слемовима

Вечерње новости 05.02.2022
Фото: ЕПА Прошло је скоро годину дана од како је познати Швајцарац одиграо последњи меч. Стан је у марту 2021. године поражен од Лојда Хариса на турниру у Дохи. – Новак је увек био један од велике тројке, али сам највише волео… »
Швајцарац тврди: ‘Ђоковић ме се плаши, највише на гренд слемовима!’

Швајцарац тврди: ‘Ђоковић ме се плаши, највише на гренд слемовима!’

Хот спорт 05.02.2022
Међусобни скор говори сасвим супротно! Већ дужи период љубитељи тениса немају прилику да гледају Станисласа Вавринку на терену. Прошло је скоро годину дана од како је познати Швајцарац одиграо последњи меч. Стан је у марту… »
“Ђоковић се плаши мене”

“Ђоковић се плаши мене”

Вести онлине 05.02.2022
Швајцарски тенисер Стен Вавринка изјавио је да његов стил игра не одговара првом рекету света Новаку Ђоковићу. Вавринка је победио Ђоковића у два велика финала. Швајцарац је био бољи од Србина у финалу Ролан Гароса 2015. и УС… »
"Новак ме се: Плаши!" Швајцарац није играо годину дана, али прети најбољем на свету!

"Новак ме се: Плаши!" Швајцарац није играо годину дана, али прети најбољем на свету!

Спортал блиц 05.02.2022
Швајцарски тенисер већ дуже време је ван терена, где је последњи званични дуел одиграо пре чак годину дана. Троструки грен слем шампион већ дуже време мучи муку са повредама које су га одвојиле од тениса, али очигледно је да му… »
„Ђоковић ме се плаши“: Познати ас прозива Новака, а од њега изгубио 19 пута

„Ђоковић ме се плаши“: Познати ас прозива Новака, а од њега изгубио 19 пута

Нова 05.02.2022
О Новаку Ђоковићу се прича чак и када не игра на АТП туру. И док се полемише да ли ће најбољи тенисер света учествовати на Ролан Гаросу, неки играчи не пропуштају прилику да му запрете. Стан Вавринка, искусни швајцарски тенисер… »
"Осећам да ме се Ђоковић плаши" - тенисер шокирао изјавом: Годину дана не игра, али прети најбољем на свету?!

"Осећам да ме се Ђоковић плаши" - тенисер шокирао изјавом: Годину дана не игра, али прети најбољем на свету?!

Мондо 05.02.2022
Својевремено је Новака Ђоковића побеђивао у финалима гренд слем турнира, али то је давно прошло... Својевремено је Новака Ђоковића побеђивао у финалима гренд слем турнира, али то је давно прошло... Скоро годину дана Стен Вавринка… »

Вести дана »