Povezane vesti
Pravo u glavu! Zverev dobio strašan udarac dok je slavio pobedu: Očistio rivala, pa ostao u šoku zbog pogotka! (video)
Mondo 05.02.2022
Nemački teniser Aleksandar Zverev, treći reket sveta, dobio snažan udarac nakon četvrtfinala Monpeljea. Nemački teniser Aleksandar Zverev, treći reket sveta, dobio snažan udarac nakon četvrtfinala Monpeljea. Treći teniser sveta je ubedljivom pobedom… »
Zvereva napucali lopticom u glavu dok je slavio pobedu, ostao zaprepašćen VIDEO
Nova 05.02.2022
Aleksander Zverev je već zaboravio bruku na Australijan openu i opet pobeđuje. Potpuno je razbio Adrijana Manarina sa 6:1, 6:0 i plasirao se u polufinale turnira u Monpeljeu, a onda je nakon meča nešto doživeo verovatno prvi put u karijeri. Naime, dok je… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 2 satajoš 37 povezanih
Fudbaleri Bode Glimta pobedili Mančester siti u Ligi šampiona
Radio sto plus pre 34 minutajoš 28 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 7 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 1 satjoš 58 povezanih