Повезане вести
Алексић: Сигуран сам да ће Владета Јанковић постати градоначелник Београда
Н1 Инфо 05.02.2022
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је да ће та странка и у изборној кампањи понудити грађанима план и програм за "нормалнији и бољи живот" и да ће опозиција "сигурно победити" у Београду. „Сигуран сам да ће… »
Алексић: Опозиција ће победити у Београду
Радио сто плус 05.02.2022
„Сигуран сам да ће Владета Јанковић бити градоначелник Београда после 3. априла. Он је један од највећих живих српских интелектуалаца и доказани борац за демократију. Сигуран сам и да ће Јанковић подржати лустрацију и испитивање… »
Алексић: Сигуран сам да ће Владета Јанковић постати градоначелник Београда
Нова 05.02.2022
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је да ће та странка и у изборној кампањи понудити грађанима план и програм за "нормалнији и бољи живот" и да ће опозиција "сигурно победити" у Београду. „Сигуран сам да ће… »
Мирослав Алексић: Опозиција ће победити у Београду
Глас Шумадије 05.02.2022
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас да ће та странка и у изборној кампањи понудити грађанима план и програм за „нормалнији и бољи живот“ и наставити да разоткрива „намере режима да Србију претвори у… »
Алексић: Опозиција ће победити у Београду
Бета 05.02.2022
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас да ће та странка и у изборној кампањи понудити градјанима план и програм за "нормалнији и бољи живот" и да ће опозиција "сигурно победити" у Београду. "Сигуран сам… »
Вести дана »
Наложена обдукција тела страдалог пилота: Очевици открили детаље стравичне несреће код Никшића: "Неконтролисано је пала на земљу"
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
„Две милијарде рубаља на сат“: Чак и ако се успостави мир у Украјини, Кремљ не планира смањење војних издатака
Данас пре 9 сатијош 1 повезана