Povezane vesti

"Devojci mog bivšeg dečka želim puno sreće sa mojim bivšim mužem" Dalila potkačila Aleksandru, Dejan skočio: "Nisam na bojnom…

"Devojci mog bivšeg dečka želim puno sreće sa mojim bivšim mužem" Dalila potkačila Aleksandru, Dejan skočio: "Nisam na bojnom…

Blic 05.02.2022
Dalila Dragojević, bivša supruga Dejana Dragojevića tokom nominacija, prokomentarisala je njegovu vezu sa Aleksandrom Nikolić, koja je ranije bila u vezi sa Filipom Carem. - Nemam neko preterano mišljenje i ne bih da kvarim sreću. Drago mi je da je moj… »
Želim devojci mog bivšeg dečka puno sreće sa mojim bivšim mužem: Dalila potkačila Aleksandru, a onda se obratila Dejanu…

Želim devojci mog bivšeg dečka puno sreće sa mojim bivšim mužem: Dalila potkačila Aleksandru, a onda se obratila Dejanu…

Kurir 05.02.2022
Tokom nominacija na kojima su zadrugari birali između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, na red je došla i Dalila Dragojević. Svi su jedva ćekali njeno izlaganje kako bi čuli njeno mišljenje o novoj ljubavi Dejana i Aleksandre. Dalila je svojim… »

Vesti dana »

Na današnji dan, 9. jun

Na današnji dan, 9. jun

B92 pre 5 satijoš 1 povezana
Srednji kurs dinara za evro 117,3910 dinara

Srednji kurs dinara za evro 117,3910 dinara

RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Amerika priprema obračun sa Kinom

Amerika priprema obračun sa Kinom

Velike priče pre 13 minuta
Ko je pravi „Čarobnjak iz Kremlja“?

Ko je pravi „Čarobnjak iz Kremlja“?