Povezane vesti
"Devojci mog bivšeg dečka želim puno sreće sa mojim bivšim mužem" Dalila potkačila Aleksandru, Dejan skočio: "Nisam na bojnom…
Blic 05.02.2022
Dalila Dragojević, bivša supruga Dejana Dragojevića tokom nominacija, prokomentarisala je njegovu vezu sa Aleksandrom Nikolić, koja je ranije bila u vezi sa Filipom Carem. - Nemam neko preterano mišljenje i ne bih da kvarim sreću. Drago mi je da je moj… »
Želim devojci mog bivšeg dečka puno sreće sa mojim bivšim mužem: Dalila potkačila Aleksandru, a onda se obratila Dejanu…
Kurir 05.02.2022
Tokom nominacija na kojima su zadrugari birali između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, na red je došla i Dalila Dragojević. Svi su jedva ćekali njeno izlaganje kako bi čuli njeno mišljenje o novoj ljubavi Dejana i Aleksandre. Dalila je svojim… »
Vesti dana »

Mediji: Evropa se boji da će ostati u zapećku istorije zbog samita Putina i Trampa
Sputnik pre 2 satajoš 26 povezanih

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih

Crna Gora: U Gornjim Rogamima evakuisano nekoliko porodica; Srbija uputila "kamov" kao pomoć u gašenju požara
RTV pre 14 minutajoš 56 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 61 povezana