Повезане вести
Чупић: О интерном писму Скупштине слободе Србије сазнао сам из медија, не подржавам га
Нови магазин 05.02.2022
Члан Савета Скупштине слободне Србије (ССС) Чедомир Чупић изјавио је данас није био упознат с интерним писмом о разлозима за прекид сарадње с коалицијом окупљеном око Странке слободе и правде (ССП) и навео да је његову… »
Чупић: Нисам био упознат са писмом Скупштине слободне Србије, нити га подржавам
Нова 05.02.2022
Иако сам члан Савета Скупштине слободне Србије, нисам био упознат са текстом Обраћања Савета чланству од 3. фебруара 2022. године. Изласком текста у јавност, са потписом Савета, подразумевало би се да сам га као члан подржао… »
Чупић: Нисам био упознат са текстом Обраћања Савета чланству, не подржавам ни текст, ни начин на који је састављен
Данас 05.02.2022
Иако сам члан Савета Скупштине слободне Србије, нисам био упознат са текстом Обраћања Савета чланству од 3. фебруара 2022. године. Изласком текста у јавност, са потписом Савета, подразумевало би се да сам га као члан подржао… »
Вести дана »
Држављанин Србије међу троје ухапшених из балканског картела Претреси изведени и на више локација у Србији: Одузет мерцедес и 16 хиљада евра
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана