Povezane vesti
Čupić: O internom pismu Skupštine slobode Srbije saznao sam iz medija, ne podržavam ga
Novi magazin 05.02.2022
Član Saveta Skupštine slobodne Srbije (SSS) Čedomir Čupić izjavio je danas nije bio upoznat s internim pismom o razlozima za prekid saradnje s koalicijom okupljenom oko Stranke slobode i pravde (SSP) i naveo da je njegovu sadržinu pročitao u medijima… »
Čupić: Nisam bio upoznat sa pismom Skupštine slobodne Srbije, niti ga podržavam
Nova 05.02.2022
Iako sam član Saveta Skupštine slobodne Srbije, nisam bio upoznat sa tekstom Obraćanja Saveta članstvu od 3. februara 2022. godine. Izlaskom teksta u javnost, sa potpisom Saveta, podrazumevalo bi se da sam ga kao član podržao. Međutim, ja ne podržavam ni… »
Čupić: Nisam bio upoznat sa tekstom Obraćanja Saveta članstvu, ne podržavam ni tekst, ni način na koji je sastavljen
Danas 05.02.2022
Iako sam član Saveta Skupštine slobodne Srbije, nisam bio upoznat sa tekstom Obraćanja Saveta članstvu od 3. februara 2022. godine. Izlaskom teksta u javnost, sa potpisom Saveta, podrazumevalo bi se da sam ga kao član podržao. Međutim, ja ne podržavam ni… »
Vesti dana »
Delegacija Stranke slobode i pravde odala poštu ubijenom premijeru
Beta pre 53 minutajoš 59 povezanih
NBS zadržala kamatnu stopu, inflacija skočila na 2,5 odsto
Bloomberg Adria pre 48 minutajoš 27 povezanih
(BLOG) Izrael tvrdi da je pogodio iranski kompleks za razvoj nuklearnog oružja, očekuje se prva poruka novog iranskog vođe
N1 Info pre 13 minutajoš 37 povezanih
Da li Evropa može biti mirna zbog sukoba na Bliskom istoku? Kako rat u Iranu stiže do granica Evrope i šta kaže NATO?
Euronews pre 33 minutajoš 48 povezanih
Novosađani, iskoristite vikend: Biće sunčano i toplo, od nedelje će biti kiše i malo svežije
Radio 021 pre 13 minutajoš 29 povezanih