Povezane vesti

Boli me što nisam uveo Tristana! Željko otvoreno o Vučeviću: Nije ušao samo iz jednog razloga!

Boli me što nisam uveo Tristana! Željko otvoreno o Vučeviću: Nije ušao samo iz jednog razloga!

Mondo 05.02.2022
Željko Obradović je posle meča sa Borcem objasnio zašto nije ubacio Tristana Vukčevića u igru. Željko Obradović je posle meča sa Borcem objasnio zašto nije ubacio Tristana Vukčevića u igru. Partizan je upisao 15. pobedu u ABA ligi na 18… »
Željko ljut posle utakmice: Motivacija mladih igrača nije na nivou Partizana

Željko ljut posle utakmice: Motivacija mladih igrača nije na nivou Partizana

Nova 05.02.2022
Košarkaši Partizana su posle velike borbe savladali ekipu Borca iz Čačka u okviru 19 kola ABA lige rezultatom 75:68. Željko Obradović nije bio zadovoljan posle meča. „Nerazumljivo mi je da motivacija pojedinijih igrača nije na nivou koji je… »
Obradović: Motivacija mlađih igrača nije na nivou

Obradović: Motivacija mlađih igrača nije na nivou

Dnevnik 05.02.2022
BEOGRAD: „Nerazumljivo mi je da motivacija pojedinijih igrača nije na nivou koji je potreban da bi se igralo u Partizanu. Kada je to tako, onda ja kao trener moram da reagujem. Pričam pre svega o mladim igračima, jer su večeras teret izneli oni… »
Obradović nije baš zadovoljan: Hvala navijačima, ali pojedini ih baš i ne osećaju, stalno vuku najiskusniji!

Obradović nije baš zadovoljan: Hvala navijačima, ali pojedini ih baš i ne osećaju, stalno vuku najiskusniji!

Hot sport 05.02.2022
Trofejni stručnjak imao dosta da zameri pojedinim igračima Nakon pobede u neizvesnoj utakmici protiv Borca iz Čačka, Željko Obradović uvideo neke od nedostataka u igri svoje ekipe, kao i probleme koji su doveli do nešto slabije forme, koje će… »
Obradović pružio podršku Lešiću, a onda zagrmeo: "Nečija motivacija nije na nivou Partizana"

Obradović pružio podršku Lešiću, a onda zagrmeo: "Nečija motivacija nije na nivou Partizana"

Sportske.net 05.02.2022
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović zahvalio se navijačima na podršci protiv Borca i izrazio zabrinutost zbog povrede iskusnog igrača Čačana Save Lešića. "Pre svega da kažem da mi je izuzetno žao zbog onoga što se dogodilo sa Savom… »
Navijači Partizana nisu presrećni: "Ovo ništa ne valja", prozivke i za Obradovića! (TVITOVI)

Navijači Partizana nisu presrećni: "Ovo ništa ne valja", prozivke i za Obradovića! (TVITOVI)

Sportske.net 05.02.2022
Košarkaši Partizana savladali su Borac iz Čačka u hali "Pionir" sa 75:68 u meču 19. runde AdmiralBet ABA lige, ali daleko od toga da su blistali. Crno-beli su mnogo promašivali za tri poena pogodivši svega sedam trojki iz 31 pokušaja, a barem… »
Daj bože da povreda nije teška, ali... Ceo Pionir zanemeo zbog Lešića, oglasio se njegov trener (foto)

Daj bože da povreda nije teška, ali... Ceo Pionir zanemeo zbog Lešića, oglasio se njegov trener (foto)

Mondo 05.02.2022
"Neverovatne pehove imamo cele godine", rekao je trener Borca. "Neverovatne pehove imamo cele godine", rekao je trener Borca Partizan je u borbenoj utakmici pobedio Borac iz Čačka u Pioniru, ali je meč u dobroj meri nažalost pao u drugi plan zbog… »
Željko je ljut - to nije nivo Partizana, ne razumem da ne osećaju! Obradović kritikuje mlade igrače: Poštujte ovaj dres!

Željko je ljut - to nije nivo Partizana, ne razumem da ne osećaju! Obradović kritikuje mlade igrače: Poštujte ovaj dres!

Mondo 05.02.2022
Trener Partizana Željko Obradović je bio vidno ljut posle pobede protiv Borca. Trener Partizana Željko Obradović je bio vidno ljut posle pobede protiv Borca. Partizan je upisao pobedu u ABA ligi. U "Pioniru" su savladali Borac iz Čačka (75:68). Meč… »

Vesti dana »