Повезане вести

Боли ме што нисам увео Тристана! Жељко отворено о Вучевићу: Није ушао само из једног разлога!

Боли ме што нисам увео Тристана! Жељко отворено о Вучевићу: Није ушао само из једног разлога!

Мондо 05.02.2022
Жељко Обрадовић је после меча са Борцем објаснио зашто није убацио Тристана Вукчевића у игру. Жељко Обрадовић је после меча са Борцем објаснио зашто није убацио Тристана Вукчевића у игру. Партизан је уписао 15. победу у АБА… »
Жељко љут после утакмице: Мотивација младих играча није на нивоу Партизана

Жељко љут после утакмице: Мотивација младих играча није на нивоу Партизана

Нова 05.02.2022
Кошаркаши Партизана су после велике борбе савладали екипу Борца из Чачка у оквиру 19 кола АБА лиге резултатом 75:68. Жељко Обрадовић није био задовољан после меча. „Неразумљиво ми је да мотивација појединијих играча није на… »
Обрадовић: Мотивација млађих играча није на нивоу

Обрадовић: Мотивација млађих играча није на нивоу

Дневник 05.02.2022
БЕОГРАД: „Неразумљиво ми је да мотивација појединијих играча није на нивоу који је потребан да би се играло у Партизану. Када је то тако, онда ја као тренер морам да реагујем. Причам пре свега о младим играчима, јер су вечерас… »
Обрадовић није баш задовољан: Хвала навијачима, али поједини их баш и не осећају, стално вуку најискуснији!

Обрадовић није баш задовољан: Хвала навијачима, али поједини их баш и не осећају, стално вуку најискуснији!

Хот спорт 05.02.2022
Трофејни стручњак имао доста да замери појединим играчима Након победе у неизвесној утакмици против Борца из Чачка, Жељко Обрадовић увидео неке од недостатака у игри своје екипе, као и проблеме који су довели до нешто слабије… »
Обрадовић пружио подршку Лешићу, а онда загрмео: "Нечија мотивација није на нивоу Партизана"

Обрадовић пружио подршку Лешићу, а онда загрмео: "Нечија мотивација није на нивоу Партизана"

Спортске.нет 05.02.2022
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић захвалио се навијачима на подршци против Борца и изразио забринутост због повреде искусног играча Чачана Саве Лешића. "Пре свега да кажем да ми је изузетно жао због онога што се… »
Жељко је љут - то није ниво Партизана, не разумем да не осећају! Обрадовић критикује младе играче: Поштујте овај дрес!

Жељко је љут - то није ниво Партизана, не разумем да не осећају! Обрадовић критикује младе играче: Поштујте овај дрес!

Мондо 05.02.2022
Тренер Партизана Жељко Обрадовић је био видно љут после победе против Борца. Тренер Партизана Жељко Обрадовић је био видно љут после победе против Борца. Партизан је уписао победу у АБА лиги. У "Пиониру" су савладали Борац из… »
Дај боже да повреда није тешка, али... Цео Пионир занемео због Лешића, огласио се његов тренер (фото)

Дај боже да повреда није тешка, али... Цео Пионир занемео због Лешића, огласио се његов тренер (фото)

Мондо 05.02.2022
"Невероватне пехове имамо целе године", рекао је тренер Борца. "Невероватне пехове имамо целе године", рекао је тренер Борца Партизан је у борбеној утакмици победио Борац из Чачка у Пиониру, али је меч у доброј мери нажалост пао… »
Навијачи Партизана нису пресрећни: "Ово ништа не ваља", прозивке и за Обрадовића! (ТВИТОВИ)

Навијачи Партизана нису пресрећни: "Ово ништа не ваља", прозивке и за Обрадовића! (ТВИТОВИ)

Спортске.нет 05.02.2022
Кошаркаши Партизана савладали су Борац из Чачка у хали "Пионир" са 75:68 у мечу 19. рунде АдмиралБет АБА лиге, али далеко од тога да су блистали. Црно-бели су много промашивали за три поена погодивши свега седам тројки из 31… »

Вести дана »