Povezane vesti
Veselinović kandidat koalicije "Moramo" za gradonačelnika
Dnevnik 05.02.2022
BEOGRAD: Kandidat koalicije "Moramo" za gradonačelnika Beograda je Dobrica Veselinović saopšteno je danas na Skupštini pokreta ne davimo Beograd , koja je održane u Domu omladine u Beogradu, a na njoj su predstavljeni kandidati ove zeleno-leve koalicije… »
Ne davimo Beograd: Dobrica Veselinović biće predložen za gradonačelnika
RTS 05.02.2022
Dobrica Veselinović biće predlog pokreta Ne davimo Beograd za gradonačelnika. Predstavnik te organizacije Radomir Lazović istakao je da je Veselinović jedini autentični kandidat za gradonačelnika, koji ima želju, program i energiju. Radomir Lazović je na… »
Kandidatura Veselinovića: Ja sam Dobrica i tu sam da budem dobar gradonačelnik
N1 Info 05.02.2022
Dobrica Veselinović zvanično će biti kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta Ne davimo Beograd i koalicije Moramo, saopšteno je danas na Skupštini pokreta Ne davimo Beograd. „Danas smo tu da zajedno da svojim saradnicima oformimo zeleno-levu… »
Vesti dana »
Generalni direktor NIS-a se obratio zaposlenima: I dalje postoji mogućnost da dobijemo licencu od OFAK-a
NIN pre 2 satajoš 24 povezane
Đedović Handanović: Verujemo da Rusi u dobroj volji vode pregovore o prodaji NIS-a
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 3 satajoš 37 povezanih
Netflix dogovorio kupovinu čuvenog Warner Bros. Discovery za 72 milijarde dolara
Forbes pre 3 satajoš 34 povezane
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 31 povezana