Povezane vesti
Veselinović kandidat koalicije "Moramo" za gradonačelnika
Dnevnik 05.02.2022
BEOGRAD: Kandidat koalicije "Moramo" za gradonačelnika Beograda je Dobrica Veselinović saopšteno je danas na Skupštini pokreta ne davimo Beograd , koja je održane u Domu omladine u Beogradu, a na njoj su predstavljeni kandidati ove zeleno-leve koalicije… »
Ne davimo Beograd: Dobrica Veselinović biće predložen za gradonačelnika
RTS 05.02.2022
Dobrica Veselinović biće predlog pokreta Ne davimo Beograd za gradonačelnika. Predstavnik te organizacije Radomir Lazović istakao je da je Veselinović jedini autentični kandidat za gradonačelnika, koji ima želju, program i energiju. Radomir Lazović je na… »
Kandidatura Veselinovića: Ja sam Dobrica i tu sam da budem dobar gradonačelnik
N1 Info 05.02.2022
Dobrica Veselinović zvanično će biti kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta Ne davimo Beograd i koalicije Moramo, saopšteno je danas na Skupštini pokreta Ne davimo Beograd. „Danas smo tu da zajedno da svojim saradnicima oformimo zeleno-levu… »
Vesti dana »

Pokret Novi optimizam: „5. oktobar — najveći datum i domet moderne Srbije“
Nova pre 18 minutajoš 30 povezanih

Brutalno je, ali uslovi su isti za sve – Đoković: Meni je to biološki veći izazov, publika me je podigla
Dnevnik pre 8 minutajoš 31 povezana

Uživo eksplozije U Kijevu, zaporožju i lavovu Masovni vazdušni udari na Ukrajinu (video)
Alo pre 32 minutajoš 39 povezanih

Meklaren odbranio titulu: Rasel pobednik vn Singapura, Ferštapen drugi
Dnevnik pre 52 minutajoš 37 povezanih

Netanjahu: Nijedan deo Trampovog plana neće biti sproveden dok jedan preduslov ne bude ispunjen
B92 pre 1 satjoš 25 povezanih