Povezane vesti
Veselinović kandidat koalicije "Moramo" za gradonačelnika
Dnevnik 05.02.2022
BEOGRAD: Kandidat koalicije "Moramo" za gradonačelnika Beograda je Dobrica Veselinović saopšteno je danas na Skupštini pokreta ne davimo Beograd , koja je održane u Domu omladine u Beogradu, a na njoj su predstavljeni kandidati ove zeleno-leve koalicije… »
Ne davimo Beograd: Dobrica Veselinović biće predložen za gradonačelnika
RTS 05.02.2022
Dobrica Veselinović biće predlog pokreta Ne davimo Beograd za gradonačelnika. Predstavnik te organizacije Radomir Lazović istakao je da je Veselinović jedini autentični kandidat za gradonačelnika, koji ima želju, program i energiju. Radomir Lazović je na… »
Kandidatura Veselinovića: Ja sam Dobrica i tu sam da budem dobar gradonačelnik
N1 Info 05.02.2022
Dobrica Veselinović zvanično će biti kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta Ne davimo Beograd i koalicije Moramo, saopšteno je danas na Skupštini pokreta Ne davimo Beograd. „Danas smo tu da zajedno da svojim saradnicima oformimo zeleno-levu… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 27. do 29. marta)
Pressek pre 7 minutajoš 11 povezanih
BLOG UŽIVO Rat ulazi u 28. dan: Tramp odložio ultimatum Iranu, Teheran tvrdi - pregovora nema
Insajder pre 2 minutajoš 6 povezanih
Počinje proba male mature Danas se polaže matematika, sutra srpski i treći test: Evo kada će opet moći da se menja izborni predmet
Blic pre 28 minutajoš 5 povezanih
Ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu pronađeno telo 25-godišnjakinje, policija ispituje okolnosti
N1 Info pre 12 minutajoš 16 povezanih
Pas je postao čovekov najbolji prijatelj mnogo ranije nego što se mislilo: naučnici
BBC News pre 18 minutajoš 4 povezane