Povezane vesti
"Zoran se pojavio sa nekom tašnom" Marić se tajno sastao sa Đinđićem pre atentata: Pokazivao mi je tajna dokumenta
Srbija danas 05.02.2022
Milomir Marić je u nedavnom intervjuu ispričao o svom susretu sa Zoranom Đinđićem i otkrio šta mu je tadašnji premijer Srbije doneo od poverljivih dokumenata. - Neposredno uoči atentata me je pitao kada na BK TV, gde sam bio glavni urednik, nema… »
"Sreli smo se uoči atentata!" Tražio je da se vidimo nasamo, dao mi je neka dokumenta i rekao - čitaj! Bio sam šokiran!
Mondo 05.02.2022
"Seli smo u računovodstvo. Prvi put se pojavio sa nekom tašnom. Tu su bila i neka dokumenta. Između ostalog bila su i dokuemnta označena državnom tajnom kao i ona koja su se ticala procene bezbednosti premijera Srbije." "Seli smo u računovodstvo… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih
Zelenski: Kraj ‘vruće faze’ rata ako neokupirani teritorij dođe pod kišobran NATO-a
Al Jazeera pre 4 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 52 minutajoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 7 satijoš 1 povezana