Повезане вести

Обрадовић: Мотивација младих играча није на нивоу реномеа Партизана

Обрадовић: Мотивација младих играча није на нивоу реномеа Партизана

Данас 06.02.2022
Тренер Партизана Жељко Обрадовић није био задовољан партијом коју су пружили његови кошаркаши у мечу 19. кола АБА лиге у којем су црно-бели победили Борац резултатом 75:68. Први стручњак клуба из Хумске био је видно… »
Кошаркаши Будућности победили Морнар

Кошаркаши Будућности победили Морнар

Данас 05.02.2022
Кошаркаши Будућности победили су вечерас у Бару домаћи Морнар са 73:62 (14:21, 22:21, 17:9, 20:11), у утакмици 19. кола АБА лиге. Будућност су предводили Петар Поповић са 16 поена, шест скокова и три асистенције и Вили Рид са 16… »
"Ово није ниво партизана, не знам како не осећају?!" Обрадовић бесан као рис и поред победе над Борцем, ево и зашто

"Ово није ниво партизана, не знам како не осећају?!" Обрадовић бесан као рис и поред победе над Борцем, ево и зашто

Спортал блиц 05.02.2022
је победио, али су проблеми остали. Екипа , након што су црно-бели, знатно теже него што се очекивало, савладали чачански , 75:68. Пре сваке приче о самим дешавањима на терену, тренер Обрадовић пожелео је брз повратак на паркет… »
Жељко Обрадовић грмео: Неразумљиво је да поједини играчи Партизана то не осећају!

Жељко Обрадовић грмео: Неразумљиво је да поједини играчи Партизана то не осећају!

Вечерње новости 05.02.2022
ФОТО: КК Партизан/АБА лига Клуб из Хумске победио је Борац (75:68). Трофејни стручњак је пре свега пожелео Сави Лешићу који је доживео повреду да се што пре опорави и врати на паркет. - Изузетно ми је жао због онога што се… »
Кошаркаши Партизана победили Борац у АБА лиги

Кошаркаши Партизана победили Борац у АБА лиги

Данас 05.02.2022
Кошаркаши Партизана победили су вечерас на свом терену у Београду чачански Борац са 75:68 (18:17, 13:14, 22:14, 22:23), у утакмици 19. кола АБА лиге. Партизан је предводио Алекса Аврамовић са 20 поена и шест скокова. Зек Ледеј… »

Вести дана »