Повезане вести
Шампион одлучио, не игра Ролан Гарос: Водио љуте битке са Новаком Ђоковићем, не иде у Париз!
Вечерње новости 06.02.2022
ФОТО: АП Некада први рекет света и освајач Вимблдона, Енди Мари је у договору са својим тимом одлучио да пропусти сезону на шљаци како би избегао могућност повреда. Британски тенисер је имао прилику да у финалу Ролан Гароса… »
Мари не игра на шљаци: Ствари су се погоршале, направио сам грешку
Нова 06.02.2022
Енди Мари, прослављени британски тенисер, одлучио је да прескочи турнире на шљаци ове сезоне. Троструки гренд слем шампион истакао је да се саветовао са својим тимом и да је препоручљиво да се не такмичи због здравствених… »
Мареј одлучио, следи дуга пауза!
Спортске.нет 06.02.2022
Енди Мареј ће прескочити читаву сезону на шљаци. Одавно је већ познато да никада није ни имао неког великог успеха на тим турнирима, а како и сам каже, управо су турнири на шљаци физички најзахтевнији и изискују проблеме… »
Већ одлучио - не игра Ролан Гарос! Велики тениски шампион пропушта гренд слем
Спортал блиц 06.02.2022
, британски тенисер, саопштио је да у 2022. години неће наступати на турнирима на шљаци. Тренутно 102, а некада први рекет света је истакао да је одлуку донео у договору са својим тимом јер не жели да ризикује повреде. Британац… »
Гренд слем шампион одлази у пензију: ‘Желим незабораван меч! Спавам уз бол већ две и по године!’ (видео)
Хот спорт 06.02.2022
‘Нажалост, имао сам много повреда, али сам остварио и многе успехе које сам желео.’ Аргентински тенисер, Хуан Мартин Дел Потро, враћа се на терен после две и по године паузе. Искусни ас ће наступити на турниру у Буенос Ајресу, на… »
„Желим да живим као обични 33-годишњак и да не осећам бол“
Н1 Инфо 06.02.2022
Аргентински тенисер Хуан Мартин дел Потро изјавио је да жели незаборован меч против Федерика Делбониса у првом колу турнира у Буенос Ајресу, на којем ће се вратити тенису и потенцијално се од њега опростити. Некадашњи шампион… »
ВИДЕО Ово боли и гледати: Сломљени Делпо није могао ни да говори о опроштају
Нова 06.02.2022
Хуан Мартин Дел Потро растужио је целокупну тениску јавност и објавио да се после турнира у Буенос Ајресу повлачи из тениса, а на конференцији му је било и претешко да говори о томе. Иако су сви са нестрпљењем очекивали његов… »
Дел Потро најавио крај каријере на турниру у Буенос Ајресу
Спортски журнал 06.02.2022
Аргентински тенисер Хуан Мартин Дел Потро најавио је да ће завршити каријеру на турниру у Буенос Ајресу. Некадашњи шампион УС Опена, човек који је у Лондону и Рију спречио Новака Ђоковића да освоји олимпијску медаљу, вратиће се… »
Дел Потро најавио крај каријере после турнира у Буенос Ајресу
Данас 05.02.2022
Аргентински тенисер Хуан Мартин Дел Потро најавио је вечерас да ће завршити каријеру после предстојећег турнира у Буенос Ајресу. Дел Потро се година мучи са повредама, а посебно са коленом. „Провео сам много времена размишљајући… »
Да ли је ово Дел потров крај? Емотивне сцене у Аргентини, опрашта се Ђоковићев пријатељ? (видео)
Вечерње новости 05.02.2022
Фото: ЕПА Уочи почетка турнира у Буенос Ајресу, "Делпо" је одржао емотивну конференцију за штампу, на којој је рекао "да не може да опише кроз какве болове је пролазио", додајући "да му колено представа праву ноћну мору". Иначе… »
Какав шок у свету тениса: Пријатељ Ђоковића неочекивано одлази у пензију, кроз сузе поручио: Ово је опроштај
Спортал блиц 05.02.2022
Упркос наводима да ће се ускоро вратити на терен, аргентински тенисер најавио је крај каријере. Након две и по године, кроз које је имао чак осам операција, , наћи ће се на тениском терену, али по последњи пут. То ће бити турнир… »
Вести дана »
Рхзм издао упозорење за данашњи дан: Магла "прогутала" Србију, возачи возите опрезно
Мондо пре 59 минутајош 10 повезаних
Данас славимо Светог Алимпија Столпника: За здравље би требало изговорити ову молитву
Мондо пре 1 сатјош 7 повезаних
Вијести: Двоструко убиство у Никшићу, у стану пронађена тела жене и мушкарца
Н1 Инфо пре 39 минутајош 8 повезаних