Povezane vesti
Oglasila se Kaća Živković nakon što se Sanja nije javno izvinila: Pevačica javno poručila samo jedno, a evo šta neće…
Kurir 06.02.2022
Pevačica Katarina Živković se nakon emitovanja emisije "Magazin In" gde je bila gost kod Sanje Marinković oglasila na svom Instagram nalogu uvređena pitanjem koje joj je voditeljka postavila, a koje je impliciralo da su učesnice rijalitija i… »
Oglasila se Kaća Živković nakon sukoba sa Sanjom Marinković: Ne dam na sebe
Nova 06.02.2022
Sanja Marinković je danas poručila da neće da se izvini pevačici Katarini Živković, koja se pobunila jer je voditeljka "Magazina In" isekla njene delove u emisiji, a sad je priča dobila još jedan nastavak. Katarina se opet oglasila na Instagramu i… »
Katarina se oglasila nakon što je sanja odbila da joj se izvini: Rat se nastavlja! "Blati i omalovažava, nepravda boli! Moj…
Blic 06.02.2022
Sanja Marinković je danas poručila da neće da se izvini pevačici Katarini Živković, koja se pobunila jer je voditeljka "Magazina In" isekla njene delove u emisiji, a sad je priča dobila još jedan nastavak. Katarina se, naime, ponovo oglasila na… »
Maja Nikolić sve ISPRIČALA: „Sanja Marinković je ljubomorna i zla osoba!“
Svet & Skandal 06.02.2022
Pravi skandala je nastao kada je pevačica Katarina Živković nakon gostovanja u emisiji „Magazin In“ Sanje Marinković na Instagramu objavila da je njeno odgvor na pitanje isečen. Kaća je zbog toga regaovala na Instagramu, što je pokrenulo prvu… »
Pola estrade stalo u zaštitu Kaće Živković zbog rata sa Sanjom Marinković
Nova 06.02.2022
Katarina Živković doživela je razočarenje gostujući u emisiji "Magazin In" zbog neprofesionalnosti autorke i voditeljke Sanje Marinković, zbog čega su brojne pevačice stale u njenu zaštitu. Naime, Sanja Marinković je postavila Katarini… »
Isekla sam kaću jer su rijaliti zvezde zanimljivije! Sanja Marinković odgovorila pevačici na optužbe, bez izvinjenja
Mondo 06.02.2022
Sanja Marinković oglasila se nakon što ju je Katarina Živković javno iskritikovala posle emisije "Magazin In". Sanja Marinković oglasila se nakon što ju je Katarina Živković javno iskritikovala posle emisije "Magazin In". Voditeljka i autorka… »
Marinkovićeva se nije izvinila kaći Živković! Voditeljka pojasnila zbog čega ju je isekla: Žao mi je ako je pogrešno…
Kurir 06.02.2022
Voditeljka Sanja Marinković prokomentarisala je optužbe pevačice Katarine Živković, koja je nakon gostovanja u njenoj emisiji i emitovanja rekla da voditeljka ponižava svoje goste i da smatra da joj duguje javno izvinjenje. Naime, Sanja je prema… »
Sanja Marinković opet zabrljala: Kaća traži izvinjenje zbog neprofesionalnosti
Nova 06.02.2022
Pevačica Katarina Živković pobesnela je na voditeljku Sanju Marinković jer je izbacila njen odgovor iz emisije kako bi u javnosti ispalo da je pevačica "pljunula" na svoje koleginice da su promiskuitetne. Folkerka Katarina Živković gostovala je u… »
"Ovo nije prvi put da izaziva gnev": Sanja Marinković je i nedavno bila na udaru estrade! Oglasile se Kija i Dušica -…
Blic 06.02.2022
Pevačica Katarina Živković sinoć se obratila svima na društvenim mrežama povodom emisije Sanje Marinković u kojoj je gostovala. Kaća je bila šokirana kad je videla da je Sanja isekla njene odgovore, pa je rekla sve što joj je na duši, a potom… »
"Sanja Marinković je težak kompleksaš": Pevačice podržale Katarinu nakon što je tražila da joj se voditeljka javno…
Blic 05.02.2022
Pevačica Katarina Živković danas se obratila svima na društvenim mrežama povodom emisije Sanje Marinković u kojoj je gostovala. Kaća je bila šokirana kad je videla da je Sanja isekla njene odgovore, pa je rekla sve što joj je na duši. Sad su se… »
Katarina Živković besna na sanju Marinković: "Hoću da mi se javno izvini, vređa me i ponižava" (foto)
Večernje novosti 05.02.2022
Foto: Instagram - Pošto je moj komentar u emisiji "Magazin In" na pitanje postavljeno meni i Maji Marinković da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, Sanja Marinković sklonila… »
Vesti dana »
Dan žalosti u Republici Srpskoj i Distriktu Brčko zbog nesreće u Novom Sadu
Politika pre 26 minutajoš 150 povezanih
Inženjer: Netačna tvrdnja da nije bilo radova na nadstrešnici Železničke stanice
Beta pre 4 satijoš 9 povezanih
Uživo Srbija u žalosti Forenzika na Železničkoj stanici Novi Sad, kreću saslušanja, sve žrtve identifikovane: Stižu potresne informacije o poginulima (foto, video)
Blic pre 26 minutajoš 92 povezane
Na nadstrešnici ipak vršeni radovi: Dok nadležni ćute, stručnjaci sumnjaju da je konstrukcija bila preopterećena
Nova ekonomija pre 1 satjoš 84 povezane