Povezane vesti

Srbija će još morati da čeka - ništa od početka takmičenja na ZOI: Marko satima čekao da trka počne, ali nije dočekao!

Srbija će još morati da čeka - ništa od početka takmičenja na ZOI: Marko satima čekao da trka počne, ali nije dočekao!

Mondo 06.02.2022
Gledaćemo ga u utorak, a možda i pre toga! Gledaćemo ga u utorak, a možda i pre toga! Ništa od zvaničnog početka takmičenja za Srbiju na Zimskim olimpijskim igrama. Prvi od naša dva predstavnikaMarko Vukićević trebalo je da nastupi od 4:00 u… »
Agonija srpskog olimpijca, pet sati je uzaludno čekao: Psihički sam iscrpljen

Agonija srpskog olimpijca, pet sati je uzaludno čekao: Psihički sam iscrpljen

Nova 06.02.2022
Trka muškog spusta u alpskom skijanju bila je zakazana nedelju za 4.00 po našem vremenu. Ipak, usled loših vremenskih uslova, a prvenstveno zbog jakog vetra na stazi, ova trka biće održana u ponedeljak od 5.00. Marko Vukićević na ovaj način nije… »
Agonija srpskog olimpijca: Pet sati smo čekali na start, psihički sam iscrpljen

Agonija srpskog olimpijca: Pet sati smo čekali na start, psihički sam iscrpljen

Večernje novosti 06.02.2022
Foto: OKS Spust je trebalo da počne u 4.00, ali je odložen za tri sata, da bi zatim usledilo konačno odlaganje trke. Prema novom planu spust bi trebalo da bude održan u ponedeljak od 5.00, a istog dana od 2.30 skijašice će voziti prvu vožnju… »
Marku odložena trka!

Marku odložena trka!

Sportske.net 06.02.2022
Takmičenje u spustu za skijaše na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu odloženo je danas zbog jakog vetra. Spust je trebalo da počne u 4.00, ali je odložen za tri sata, da bi zatim usledilo konačno odlaganje trke. Zbog jakog vetra u subotu je… »
ZOI: Vetar sprečio skijaše da nastupe u spustu

ZOI: Vetar sprečio skijaše da nastupe u spustu

Radio 021 06.02.2022
Takmičenje u spustu, kojim je trebalo da budu otvorena nadmetanja u alpskom skijanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, odloženo je zbog jakog vetra i loših vremenskih prilika. Trka u najbržoj skijaškoj disciplini pomerena je za neki od… »
Marku Vukićeviću otkazan nastup na Zimskim olimpijskim igrama, vetar sve kvari

Marku Vukićeviću otkazan nastup na Zimskim olimpijskim igrama, vetar sve kvari

Nova 06.02.2022
Takmičenje u skijaškom spustu za muškarce na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, na kome je trebalo da nastupi i srpski reprezentativac Marko Vukićević, danas je otkazano zbog jakog vetra na stazi. Na vrhu i središnjem delu spust staze, vetar je… »
Marku Vukićeviću otkazan nastup na Zimskim olimpijskim igrama zbog "više sile"

Marku Vukićeviću otkazan nastup na Zimskim olimpijskim igrama zbog "više sile"

Sportal blic 06.02.2022
Takmičenje u skijaškom spustu za muškarce na u Pekingu, gde je trebalo da nastupi , danas je otkazano zbog jakog vetra na stazi. Vetar je na vrhu i središnjem delu spust staze duvao brzinom od 30 kilometara na čas, sa udarima do 40 kilometara na… »

Vesti dana »