Povezane vesti
Juventus nudio milion za mene, srećom Partizan je odbio! Crno-bela gol-mašina otvorila dušu, nije hteo kod Vlahovića!
Mondo 06.02.2022
Mogao je Samed Baždar da zaigra sa Dušanom Vlahovićem u Juventusu... Mogao je Samed Baždar da zaigra sa Dušanom Vlahovićem u Juventusu... Rođen je Samed Baždar 31. januara 2004. godine u Novom Pazaru i među najtalentovanijim napadačima je u Partizanu… »
Istina je, Partizan je odbio milion od Juventusa!
Sportske.net 06.02.2022
Samed Baždar je mlada nada Partizana, nada se da će biti uskoro i češće pozivan za utakmice i da će dobijati minutažu. On je u razgovoru za "Alo!" naveo da je bio i na radaru Juventusa, ali da je odlučio da ostane. "Istina. Skauti Juventusa zapazili su… »
"Istina je! Imao sam ponudu Juventusa": Partizanov "vunderkind" na radaru "stare dame"
Večernje novosti 06.02.2022
FOTO: FK Partizan Mladi napadač je prošlog leta imao ponudu Juventusa, koju su u Humskoj odbili, što je otkrio i momak iz Novog Pazara. - Istina. Skauti Juventusa zapazili su me i Partizanu u maju prošle godine poslali zvaničnu ponudu od 1.000.000 evra… »
Vesti dana »
Naftnim kompanijama odobreno korišćenje operativnih rezervi evrodizela
RINA pre 14 minutajoš 26 povezanih
EU bi mogla da produži prevoz ruskog prirodnog tečnog gasa za još godinu dana
Sputnik pre 19 minutajoš 21 povezana
Posle sunčanog jutra stižu pljuskovi: Temperatura danas do 29 stepeni
Glas Zaječara pre 1 satjoš 20 povezanih
Vujić o rušenju vikendica Srba na Gazivodama: Evropska komisija hitno da preispita rad pravosuđa u Prištini
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih