Povezane vesti

Istina je, Partizan je odbio milion od Juventusa!

Istina je, Partizan je odbio milion od Juventusa!

Sportske.net 06.02.2022
Samed Baždar je mlada nada Partizana, nada se da će biti uskoro i češće pozivan za utakmice i da će dobijati minutažu. On je u razgovoru za "Alo!" naveo da je bio i na radaru Juventusa, ali da je odlučio da ostane. "Istina. Skauti Juventusa… »
Juventus nudio milion za mene, srećom Partizan je odbio! Crno-bela gol-mašina otvorila dušu, nije hteo kod Vlahovića!

Juventus nudio milion za mene, srećom Partizan je odbio! Crno-bela gol-mašina otvorila dušu, nije hteo kod Vlahovića!

Mondo 06.02.2022
Mogao je Samed Baždar da zaigra sa Dušanom Vlahovićem u Juventusu... Mogao je Samed Baždar da zaigra sa Dušanom Vlahovićem u Juventusu... Rođen je Samed Baždar 31. januara 2004. godine u Novom Pazaru i među najtalentovanijim napadačima je u… »
"Istina je! Imao sam ponudu Juventusa": Partizanov "vunderkind" na radaru "stare dame"

"Istina je! Imao sam ponudu Juventusa": Partizanov "vunderkind" na radaru "stare dame"

Večernje novosti 06.02.2022
FOTO: FK Partizan Mladi napadač je prošlog leta imao ponudu Juventusa, koju su u Humskoj odbili, što je otkrio i momak iz Novog Pazara. - Istina. Skauti Juventusa zapazili su me i Partizanu u maju prošle godine poslali zvaničnu ponudu od 1.000.000… »

Vesti dana »