Povezane vesti
"Previjao sam joj rane posle operacije, moja prva žena ju je vređala": Velika životna ispovest miloša bojanića, o suprugama i…
Blic 06.02.2022
Pevač Miloš Bojanić u velikoj životnoj ispovesti progovorio je o svojim ženama. Naime, Miloš se oženio sa 22 godine posle pet dana veze. Sa drugom ženom je bilo drugačije, a pevač kaže da ih je sam Bog spojio. Pevač je najpre otkrio kako je izgledao… »
Branku i mene je spojio Bog: Pevač se 1. put oženio posle 15 dana, 2. put je bila sudbina - "Završila je na operaciji"
Mondo 06.02.2022
Miloš Bojanić je više od dvadeset godina u braku s drugom suprugom Brankom, s kojom se nikada nije posvađao. Miloš Bojanić je više od dvadeset godina u braku s drugom suprugom Brankom, s kojom se nikada nije posvađao. Pevač Miloš Bojanić u svojoj velikoj… »
Vesti dana »
Tentije unutar NATO ne jenjavaju: Rute razgovarao sa Trampom o situaciji na Grenlandu
Telegraf pre 54 minutajoš 46 povezanih
Bivši načelnik Generalštaba Francuske: Članice NATO se neće pozvati na član 5 ako SAD odluče da vojno zauzmu Grenland
Insajder pre 53 minutajoš 37 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 5 satijoš 11 povezanih
Srbija - Mađarska, uživo: Najvažniji meč za plasman u polufinale
Mondo pre 53 minutajoš 39 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na studentskom protestu u Novom Sadu bilo oko 6.500 ljudi
NoviSad.com pre 2 satajoš 22 povezane