Povezane vesti
Marko Vukićević bez plasmana u spustu, zlato za Švajcarce
Vesti online 07.02.2022
Srpski skijaš Marko Vukićević na samom startu iskliznuo je sa staze i ostao bez plasmana u spustu. Najbržu trku odvozio je Švajcarac Beat Fojc, srebro je uzeo Francuz Johan Klari, a treći je bio Austrijanac Matijas Majer. Vukićević je dobro startovao u… »
Marko Vukićević bez plasmana u spustu na ZOI
Sportski žurnal 07.02.2022
Najbolji alpski skijaš Srbije Marko Vukićević nije uspeo da završi trku u najbržoj alpskoj disciplini - špustu, pošto je odustao zbog pada u gornjem delu staze. Vukićević je u trci koja je održana jutros u pet sati startovao kao 33. takmičar od ukupno… »
Vukićević bez plasmana u spustu: Fojcov srećni broj 13
Večernje novosti 07.02.2022
FOTO: EPA Vukićević je pao u gornjem delu staze, posle jednog oštrog zaokreta. - U jednom delu staze sam izgubio oslonac na skijama i pao sam. Dosta je danas staza brža i drugi takmičari su imali dosta problema, ali ja se nadam da ću sutra da odvezem… »
Marko Vukićević bez plasmana u spustu na Zimskim olimpijskim igrama Peking 2022
Sportal blic 07.02.2022
Naš najbolji alpski skijaš startovao je na takmičenju u prvoj disciplini u alpskom skijanju na ZImskim olimpijskim igrama. Rano jutros u 05:00h konačno je održana trka u najbržoj disciplini alpskog skijanja – spustu. Marko Vukićević nije uspeo da završi… »
Fojcu zlato u spustu, Vukićević bez plasmana
N1 Info 07.02.2022
Švajcarac Beat Fojc olimpijski je šampion u spustu. Srpski predstavnik Marko Vukićević nije završio trku i ostao je bez plasmana. Fojc je do zlatne medalje u Pekingu došao sa vremenom 1:42.69. Švajcarac je osvojio treće olimpijsko odličje, pošto je pre… »
Alpski skijaš Marko Vukićević bez plasmana u spustu na ZOI
Danas 07.02.2022
Srpski alpski skijaš Marko Vukićević ostao je bez plasmana u kategoriji spust na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, nakon što je doživeo pad u prvoj deonici staze. Vukićević ipak nije ovim završio takmičenje na ZOI, pošto će se sutra u 4 časa ujutru… »
Vukićević bez plasmana u spustu, Fojc osvojio zlato
Beta 07.02.2022
Srpski skijaš Marko Vukićević nije uspeo prošle noći da završi trku spusta, prvu disciplinu u alpskom skijanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu. Vukićević je odustao posle pada u gornjem delu staze. On je na oštrom zaokretu nakon drugog prolaza u… »
Vesti dana »
Ovako je glasao stručni žiri na PZE: Otkriveno kako su rasporedili bodove
B92 pre 15 minutajoš 59 povezanih
Otkazani današnji letovi iz Beograda za Dubai, za let za Dohu se čeka novo vreme
Vesti online pre 50 minutajoš 15 povezanih
Studenti za danas u Nišu najavili protest pod sloganom Država to smo mi
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih