Povezane vesti

Albanci hteli da mi siluju tetku! Velika Đanijeva ispovest za Kurir TV o odrastanju na Kosovu: Da nisu oni naišli, svašta bi…

Albanci hteli da mi siluju tetku! Velika Đanijeva ispovest za Kurir TV o odrastanju na Kosovu: Da nisu oni naišli, svašta bi…

Kurir 07.02.2022
Radiša Trajković Đani bio je gost u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji gde je govorio o svom odrastanju na Kosovu. Ne krije da je vrlo ponosan što je sa Kosova i da najranije detinjstvo pamti po fudbalu i čuvanju koza. Za sebe kaže da je bio… »
Đani priznao kakve veze ima sa Belivukom. Svi užasnuti onim što je ispričao!

Đani priznao kakve veze ima sa Belivukom. Svi užasnuti onim što je ispričao!

Svet & Skandal 07.02.2022
Estradni umetnik, Radiša Trajković Đani, bio je gost u emisijji na jednoj domaćoj televiziji, a ovom prilikom, pevač je otkrio da je u mladosti probao sve opijate i odmah naglasio da to ne bi ponovio. IVAN VUČIĆEVIĆ Pevač je istakao da mu je… »
Đanijevo šok priznanje o drogama: Kada me opalilo mislio sam da ću ispasti na auto-put! Nikad više - "Sve sam probao"

Đanijevo šok priznanje o drogama: Kada me opalilo mislio sam da ću ispasti na auto-put! Nikad više - "Sve sam probao"

Mondo 07.02.2022
Pevač je otkrio da je u životu probao mnoge loše stvari, ali da se zbog toga kaje. Pevač je otkrio da je u životu probao mnoge loše stvari, ali da se zbog toga kaje. Radiša Trajković Đani gostovao je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji, i… »
Đani otvorio dušu u sceniranju: Mogu sam da popijem dve gajbice piva, a starija koleginica mi je dala da prvi put probam…

Đani otvorio dušu u sceniranju: Mogu sam da popijem dve gajbice piva, a starija koleginica mi je dala da prvi put probam…

Kurir 07.02.2022
Radiša Trajković Đani prvi je gost nove sezone emisije "Sceniranje" kod novinarke i voditeljke Ljiljane Stanišić. Đani, koji je poznat i kao kralj bakšiša i najtraženiji folker na našoj estradi, u emisiji je govorio o temama o kojima dosad nije… »

Vesti dana »