Повезане вести
Албанци хтели да ми силују тетку! Велика Ђанијева исповест за Курир ТВ о одрастању на Косову: Да нису они наишли, свашта би…
Курир 07.02.2022
Радиша Трајковић Ђани био је гост у емисији "Сценирање" на Курир телевизији где је говорио о свом одрастању на Косову. Не крије да је врло поносан што је са Косова и да најраније детињство памти по фудбалу и чувању коза. За… »
Ђани признао какве везе има са Беливуком. Сви ужаснути оним што је испричао!
Свет & Скандал 07.02.2022
Естрадни уметник, Радиша Трајковић Ђани, био је гост у емисијји на једној домаћој телевизији, а овом приликом, певач је открио да је у младости пробао све опијате и одмах нагласио да то не би поновио. ИВАН ВУЧИЋЕВИЋ Певач је… »
Ђанијево шок признање о дрогама: Када ме опалило мислио сам да ћу испасти на ауто-пут! Никад више - "Све сам пробао"
Мондо 07.02.2022
Певач је открио да је у животу пробао многе лоше ствари, али да се због тога каје. Певач је открио да је у животу пробао многе лоше ствари, али да се због тога каје. Радиша Трајковић Ђани гостовао је у емисији "Сценирање" на… »
Ђани отворио душу у сценирању: Могу сам да попијем две гајбице пива, а старија колегиница ми је дала да први пут пробам дрогу!…
Курир 07.02.2022
Радиша Трајковић Ђани први је гост нове сезоне емисије "Сценирање" код новинарке и водитељке Љиљане Станишић. Ђани, који је познат и као краљ бакшиша и најтраженији фолкер на нашој естради, у емисији је говорио о темама о… »
Вести дана »
Данас без воде у Београду: У овом делу Палилуле чесме суве све до 18 сати
Курир пре 3 минутајош 4 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана