Povezane vesti
Albanci hteli da mi siluju tetku! Velika Đanijeva ispovest za Kurir TV o odrastanju na Kosovu: Da nisu oni naišli, svašta bi…
Kurir 07.02.2022
Radiša Trajković Đani bio je gost u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji gde je govorio o svom odrastanju na Kosovu. Ne krije da je vrlo ponosan što je sa Kosova i da najranije detinjstvo pamti po fudbalu i čuvanju koza. Za sebe kaže da je bio "Pele"… »
Đani priznao kakve veze ima sa Belivukom. Svi užasnuti onim što je ispričao!
Svet & Skandal 07.02.2022
Estradni umetnik, Radiša Trajković Đani, bio je gost u emisijji na jednoj domaćoj televiziji, a ovom prilikom, pevač je otkrio da je u mladosti probao sve opijate i odmah naglasio da to ne bi ponovio. IVAN VUČIĆEVIĆ Pevač je istakao da mu je starija… »
Đanijevo šok priznanje o drogama: Kada me opalilo mislio sam da ću ispasti na auto-put! Nikad više - "Sve sam probao"
Mondo 07.02.2022
Pevač je otkrio da je u životu probao mnoge loše stvari, ali da se zbog toga kaje. Pevač je otkrio da je u životu probao mnoge loše stvari, ali da se zbog toga kaje. Radiša Trajković Đani gostovao je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji, i tom… »
Đani otvorio dušu u sceniranju: Mogu sam da popijem dve gajbice piva, a starija koleginica mi je dala da prvi put probam drogu!…
Kurir 07.02.2022
Radiša Trajković Đani prvi je gost nove sezone emisije "Sceniranje" kod novinarke i voditeljke Ljiljane Stanišić. Đani, koji je poznat i kao kralj bakšiša i najtraženiji folker na našoj estradi, u emisiji je govorio o temama o kojima dosad nije javno… »
Vesti dana »

FBI istražuje pucnjavu u katoličkoj školi u Mineapolisu kao čin terorizma, objavljen identitet napadača
Euronews pre 55 minutajoš 30 povezanih

UŽIVO Protest ispred Filozofskog u NS: Policija gura građane što dalje od fakulteta, bačen suzavac i topovski udari, ima lakše povređenih (FOTO, VIDEO)
Danas pre 20 minutajoš 56 povezanih

Novinarku N1 privelo, pa pustilo obezbeđenje nakon pokušaja da postavi pitanja direktoru United Grupe (VIDEO)
N1 Info pre 20 minutajoš 29 povezanih