Повезане вести

"Волим СНС" Весић: Част и обавеза је радити са Александром Вучићем

"Волим СНС" Весић: Част и обавеза је радити са Александром Вучићем

Вечерње новости 07.02.2022
Горан Весић, Фото П. Митић - Какав год посао да радим, радим најбоље што могу, као што ћу радити овај посао у изборном штабу СНС-а. На мојој странци је да процени како сам га радио - рекао је Весић за ТВ Прва, одговарајући на… »
Весић о будућој функцији: Сложићу се с било којом одлуком коју СНС донесе

Весић о будућој функцији: Сложићу се с било којом одлуком коју СНС донесе

Н1 Инфо 07.02.2022
Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да ће Српска напредна странка (СНС) одлучити да ли ће он имати неку функцију након избора у априлу и да ће се он сложити са било којом одлуком коју СНС донесе. „Моја странка… »
Весић о будућој функцији: Сложићу се с било којом одлуком СНС

Весић о будућој функцији: Сложићу се с било којом одлуком СНС

Нова 07.02.2022
Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да ће Српска напредна странка (СНС) одлучити да ли ће он имати неку функцију након избора у априлу и да ће се он сложити са било којом одлуком коју СНС донесе. „Моја странка… »
Весић: СНС ће одлучити да ли ћу имати неку функцију после избора

Весић: СНС ће одлучити да ли ћу имати неку функцију после избора

Данас 07.02.2022
Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је данас да ће Српска напредна странка (СНС) одлучити да ли ће он имати неку функцију након избора у априлу и да ће се он сложити са било којом одлуком коју СНС донесе. „Моја… »
Весић потврдио писање "новости": Пред грађане излазимо са врхунским резултатима

Весић потврдио писање "новости": Пред грађане излазимо са врхунским резултатима

Вечерње новости 07.02.2022
Фото Тањуг - За мене је велика част да будем његов заменик у Изборном штабу. То је за мене доказ да могу да пружим конкретан допринос да наша странка победи на свим нивоима, од председничких, преко парламентарних до локалних… »

Вести дана »