Повезане вести
Катарина Живковић забрањена на пинк телевизији?! Прозивала Сању Маринковић, па "попила" казну - ево шта каже певачица!
Мондо 07.02.2022
Катарина Живковић се огласила на свом Инстаграму. Катарина Живковић се огласила на свом Инстаграму. Водитељка и ауторка емисије "Магазин Ин", Сања Маринковић, нашла се на мети критика српских певачица након објаве Катарине… »
Каћа Живковић поручила Сањи Маринковић: НЕ ЖЕЛИМ ДА ГОСТУЈЕМ ТАМО ГДЕ МЕ ОМАЛОВАЖАВАЈУ!
Свет & Скандал 07.02.2022
Катарина Живковић се, подсетимо, наљутила на водитељку, јер је из емисије „Магазин ИН“ исекла њен одговор на тему „девојака лаког морала“, а Сања сада поручује да ће Каћу поново позвати у емисију. – Због чега да се извиним… »
Сања Маринковић и Каћа Живковић не престају, певачица ударила никад ниже и бруталније по водитељки
Вести онлине 07.02.2022
Фолк певачица Катарина Живковић се након последње емитоване емисије „Магазин Ин“ где је била гост, огласила на свом Инстаграм профилу увређена чињеницом да је њен одговор исечен и избачен из шоуа. Одговор који је недостајао… »
Сања открила да ли је каћа на црној листи! Водитељка одговорила на прозивке, неће да јој се извини, а ево да ли ће је опет…
Курир 07.02.2022
Певачица К атарина Живковић испрозивала је водитељку Сању Маринковић, након што је гостовала у њеној емисији. Наиме, она је побеснела јер је из емисије исечен њен одговор на тему о женама лаковг морала. Каћа је захтевала да… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро